Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem túl sok ez a mennyiség...

Nem túl sok ez a mennyiség estére?

Figyelt kérdés
A kisbabám 5 hónapos. Egy hónnappal ezelőttig kizárólag anyatejes baba volt. Így fogalmam sem volt róla mennyit eszik, sosem méricskéltem. Láttam, hogy átlagon felül fejlődik: 72 cm és 9300 gramm. Kis óriásbèbi. Viszont egy hónapja a fürdetés után ki kell egészíteni a tejet már nincs elég (szerencsére csak ezt az egy étkezést) és tápszer-anyatej fele fele napok óta 300 miliket eszik. Tudom, hogy a súlya is megvan hozzá de én sokallom. Megeszi 19.30kor és 02.30kor és 06.00kor kel enni ismét. Picit soknak találom és furcsa, hogy még ezzel sem alussza át az éjszakát (amivel igazából nincs bajom). Mèg nem eszik mást csak pár kanál almát kóstoltattam vele. Napi 6szor eszik, de napközben tuti nem eszik ekkora adagokat. Miért este akar bepótolni mindemt nem értem. Megfordult a fejemben, hogy lehet nappal sem elég már neki a tejecske? De nem sír, jókedvű, van napi 1 kakis pelus, és kis törpevízmű. Nem tudom...

2016. okt. 24. 12:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, próbálkozunk akkor a hozzàtàplàlàssal :) A te kislányod is jó kis husiban van :) Mindenük a kis pocakjuk! :) Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 28. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!