Milyen mennyiségű anyatejet érdemes adni? Mi az a legkisebb mennyiség?
Miért nem szoptatod?
Ő sokkal többet ki tudna szívni belőle és valószínűleg a tejed is gyarapodna.
Így csak elapad.
Szerintem rakd vissza cicire lehet, hogy két cseppel tudna többet kiszopizni de ez idővel nőne.
Az anyatejnek meg van a fontossága amiért "sztárolják".
Nem véletlenül.
Gyanítom,hogy azért feji a kérdező, amiért én is: nem hajlandó már elfogadni a mellet a baba.
4 hós a kislányunk,naponta 200 ml-t tudok fejni. Viszont, ha már csak 10 ml sikerülne valószínűleg nem erőlködnék tovább.
Ügyes vagy,hogy eddig is sikerült! :)
Nekem itt, ekkora mennyiségnél mondta a gyerekorvos és a védőnő is, hogy hagyjam abba a kínlódást. 1-2 cseppért fél óráig gyötörni magad, abban a fél órában annyi mást is csinálhatnál... A baba már komoly mennyiségeket eszik, napokig tartana, ha összeöntögetve érdemi mennyiség összejönne.
Még ha újszülött lenne, picike, de már 6 hónapos elmúlt, a fő tápláléka így is a tápszer, és a gyümölcs, zöldség. Már nem oszt, nem szoroz az a pár csepp anyatej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!