Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hetesen csak 5x szopizik...

3 hetesen csak 5x szopizik egy nap? Másnál is volt ilyen?

Figyelt kérdés
Tejbelövelés után 7x, aztan lecsökkent 6 alkalomra, tegnap óta pedig csak 5. Egyenlőre én is alszom amikor ő (meg a nagyobb tesó), persze ha nem hízik megfelelően akkor ébreszteni fogom.
2016. okt. 14. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
A fiam volt ilyen. Mondjuk Ő hosszan szopott.
2016. okt. 14. 21:04
 2/3 anonim válasza:
100%
Ugyanígy voltunk, reggel 4-8-12-16-20kor evett már 4hetesen, minden hónapban 800-1000gr között hízott. Viszont közel 30-40percig szopizik, aggódtam, hogy nem elég, elkezdtem mérni, 150-200 körül szopik egyszerre :) ha jól megy a súlya ne aggódj :)
2016. okt. 15. 10:56
 3/3 anonim válasza:
100%
Előző vagyok :) Épp azért léptem fel ma, hogy feltegyek kérdést, ugyanis elkezdte néhány napja át aludni az éjszakát, teljesen kihagyja a hajnali szopizást, így 4szer enne egy nap, én meg azt nem tudom elégnek tartsam e :/ :)
2016. okt. 15. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!