3 hete nem szopizik a 9 hós babám, mint kiderült azért utasította el, mert babát várok. Csütörtökön azonban 8 hetesen elbúcsúzott a kis angyalka. Érdemes újra megpróbálni a szopit? Ha megnyomom a mellem jön még tejci.
Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 21:48
1/5 anonim válasza:
először is nagyon sajnálom, hogy elment a picike!!!! :-(
sztem próbáld meg a szopit újra!!! érdemes.
2/5 anonim válasza:
9 hónaposan már felesleges a szopi. Inkább adj neki szilárd kaját,teát stb.
3/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom az angyalkád!
Ha szeretnéd,és a babád is,akkor megpróbálhatod a szopit szerintem.De,ha a babád nem szeretné,akkor sem történik már tragédia.
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg,hátha elfogadja.Azt hiszem 30 napig (vagy 45)
még vissza lehet hozni a tejet,azután már nem.
Sajnálom,hogy így alakult.Nekem is ennyi idősen jött a tesó,de nekem továbbra is szopott.Vigyázz,mert a szoptatás méhösszehúzódást okoz,így vetélést is,sajnos.
5/5 anonim válasza:
nagyon sajnálom )):
persze, próbáld meg, hiszen ha nincs anyatej, akkor tápszert kellene adni 1 éves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!