Mikortól van az, hogy a babák már majdnem átalusszák az éjszakát? Az enyém 7 hetesen 10kor,3kor, és fél 7körül szopizik.
Szerintem nagyon változó,hogy melyik baba hogy alszik éjjel.
A kisfiam 2 hónapos és 3x kér éjszaka enni/23,1-2,4 óra körül/.
Nagyon fárasztó így én is kíváncsi lennék a tippekre:)
Nővérem kislánya az első naptól végigaludta az éjszakát,pedig semmi trükköt nem vetett be.
Azt tudom,hogy a szomszéd anyuka úgy csinálja,hogy 23-kor mindig megeteti a kisfiát ha alszik akkor is és kibírja neki 5-6 óráig.
Nekünk ez sem vált be :(
Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém 7 hónapos lesz és még mindig kel éjjel, mert éhes.Eszik és alszik tovább.
Ezt ilyen pici babánál szerintem nem nagyon tudod befolyásolni, mert pici a gyomra, gyors az emésztése, és felkel mert éhes.
Oké vannak más babák, de a tiéd ilyen, és úgysem fog addig visszaaludni amíg nem lakik jól.
Később próbálkozhatsz vele, hogy csak inni adsz, hátha úgy visszaalszik, de most még szerintem nem fog.
Kitartás, csak ennyi a tanácsom!
Az én fiam akkor kezdte átaludni az éjszakákat amikor már minden étkezést kiváltottam szilárdra(persze kivétel a reggeli és esti szopi/tápszer)De ez nem minden babánál van így,ahogy az előttem szólok is írják!Lehet később már nem az éhségtől kel fel hanem mert fogzik vagy mozgásfejlődés miatt vagy szeparációs szorongás stb!
Majd 18 éves korukban meg azért nem alszunk mert nem tudjuk hol vannak,merre járnak,mit csinálnak!!
KITARTÁS!
Mi este 8-10 után 3-5 körül kelünk, utána 7-8 körül. Nem is akarom, hogy ennél többet aludjon végig, örülök, hogy kér enni. Persze, ha átaludja majd az éjszakát, hagyni fogom. Mi is 7 hetesek vagyunk.
Amúgy, ha felkel és nem aludja végig az éjszakát, azt jelenti, hogy éhes. Nekem, bár nehézkés a kelés, de szívesen szoptatom, ha kér. Esetleg, ha ennyire fárasztó az éjszakai szoptatás, aludhatsz vele is, így meg tudod szoptatni az ágyban és hamarabb elalszik.
Minden baba más egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!