Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikortól van az, hogy a babák...

Mikortól van az, hogy a babák már majdnem átalusszák az éjszakát? Az enyém 7 hetesen 10kor,3kor, és fél 7körül szopizik.

Figyelt kérdés
Mit tudnék tenni ennek érdekében? 7 hetes a babám. Tippeket várnék; valaki pl. azt mondja, ha éjjel 3kor felébred, húzzam az időt a szoptatásig, ne rögtön szoptassam, vagy adjak cumit a szájába, hátha leszokik az éjjeli ébredésről..
2011. márc. 23. 15:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon változó,hogy melyik baba hogy alszik éjjel.

A kisfiam 2 hónapos és 3x kér éjszaka enni/23,1-2,4 óra körül/.

Nagyon fárasztó így én is kíváncsi lennék a tippekre:)

Nővérem kislánya az első naptól végigaludta az éjszakát,pedig semmi trükköt nem vetett be.

Azt tudom,hogy a szomszéd anyuka úgy csinálja,hogy 23-kor mindig megeteti a kisfiát ha alszik akkor is és kibírja neki 5-6 óráig.

Nekünk ez sem vált be :(

2011. márc. 23. 15:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de az enyém 7 hónapos lesz és még mindig kel éjjel, mert éhes.Eszik és alszik tovább.

Ezt ilyen pici babánál szerintem nem nagyon tudod befolyásolni, mert pici a gyomra, gyors az emésztése, és felkel mert éhes.

Oké vannak más babák, de a tiéd ilyen, és úgysem fog addig visszaaludni amíg nem lakik jól.

Később próbálkozhatsz vele, hogy csak inni adsz, hátha úgy visszaalszik, de most még szerintem nem fog.

Kitartás, csak ennyi a tanácsom!

2011. márc. 23. 15:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én már hamar leszoktattam őket az éjjeli szopásról. Ha felébredt eleinte,akkor adtam neki teát,és csak azután kapott szopit. Az "elhúzás" csak annyi volt,hogy hagytam kis ideig sírni.(Max.10.perc,de inkább kevesebb) Volt,amikor 5 perc után szopás nélkül visszaaludt. Ez csak akkor működött,ha az esti utolsó szopásnál jóllakott.
2011. márc. 23. 15:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom két évesen aludta át az éjszakát.Addig mindig volt valami...éhes volt...fogzott...megtanult felállni és gyakorolnia kellett...stb.
2011. márc. 23. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden baba más, mint ahogy minden felnőtt is más. Nem tudod megerőszakolni, hogy ne ébredjen fel. A miénk lassan 5 hónapos, legtöbbször csak 1* kel éjszakánként, aztán van néha olyan 2-3 éjszaka, mikor 2* is vagy egyszer sem. Még nem tudtam rájönni, hogy mi a titok nyitja. Van, hogy sokat eszik este és már 3 óra múlva kel, van, hogy alig eszik és végigalussza az éjszakát. És persze ezek fordítottja is előfordul. Fel a fejjel és tarts ki!
2011. márc. 23. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Az én fiam akkor kezdte átaludni az éjszakákat amikor már minden étkezést kiváltottam szilárdra(persze kivétel a reggeli és esti szopi/tápszer)De ez nem minden babánál van így,ahogy az előttem szólok is írják!Lehet később már nem az éhségtől kel fel hanem mert fogzik vagy mozgásfejlődés miatt vagy szeparációs szorongás stb!

Majd 18 éves korukban meg azért nem alszunk mert nem tudjuk hol vannak,merre járnak,mit csinálnak!!

KITARTÁS!

2011. márc. 23. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi este 8-10 után 3-5 körül kelünk, utána 7-8 körül. Nem is akarom, hogy ennél többet aludjon végig, örülök, hogy kér enni. Persze, ha átaludja majd az éjszakát, hagyni fogom. Mi is 7 hetesek vagyunk.

Amúgy, ha felkel és nem aludja végig az éjszakát, azt jelenti, hogy éhes. Nekem, bár nehézkés a kelés, de szívesen szoptatom, ha kér. Esetleg, ha ennyire fárasztó az éjszakai szoptatás, aludhatsz vele is, így meg tudod szoptatni az ágyban és hamarabb elalszik.

Minden baba más egyébként.

2011. márc. 23. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!