Mennyit alszanak nappal azok a kisgyermekek, akik az éjszakát szépen átalusszák?
Főként másfél év körüli gyerkőcök anyukáinak válaszára lennék kíváncsi. :)
Nálunk hónapok óta nyugtalanok az éjszakák. Hol átalusszuk, hol felsír egyszer, máskor többször, hol pedig 3 órát van fenn egyhuzamban. (Ilyenkor nem tudom visszaaltatni, míg el nem telik ez az idő.)
Szóval az a rossz, hogy minden este úgy fekszünk le, h nem tudjuk, milyen éjszaka vár ránk aznap.
Mennyire lehet összefüggésben a nappali alvásmennyiség azzal, h éjszaka aludjon? Mert én ébresztem nappal, ha aludt két órahosszát. De akkor is felébred/felsír éjszaka, ha pl. csak 35percet aludt aznap.
Nálatok hogy van ez?
szia!
a lányom 18 hónapos. a mostani hetet leszámítva (most valami démon bujt belé mert nem alszik nappal) eddig ugy aludt hogy az éjszakákat végig este 8-reggel 7 fél nyolcig de volt hogy fél kilencig és ezen felül napközben még 2-3 órát. Soha nem ébresztgettem mindig annyit aludt amennyi jól eset neki.
Ez a hét a kivétel most nem aludt napközben egyáltalán.
Nappal semennyit,amióta éjjel alszik.
1/2 8-8-tól reggel 7-ig.
Sejtettem, h rossz az ötlet. :) Nem is szeretnék bezavarni az ő kis egyéni bioritmusába. :)
De akkor hogyan tovább, min változtathatnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!