Ha mindig csak egy kicsit fejek le a mellemből, ha nagyon feszül és mellette nem szoptatok, akkor előbb-utóbb elapad a tej?
Igen.
Én 20 hónaposan választottam el az egyik lányomat és másfél hónap múlva tudtam eltenni a fejőgépet.
EZ nehéz ügy mert ha feszül az azt jelenti h még relatív sok tej van benne ezért begyulladhat.
Fejd ki annyira hogy már ne feszüljön, aztán lehet csökkentetni a fejések számát.
Én azért igyekeztem a lehető legritkábban fejni, mert ha meg túl gyakori a fejés, azzal kvázi fenntartja az ember a tejtermelést, a szervezet úgy érzékeli, hogy szopik még a baba, tehát kell a plusz tej.
Szóval én megvártam a "nagyon kellemetlen" érzést és csak akkor fejtem. Meg persze nem is volt mindig kéznél a fejőgép, értelem szerűen ha otthon voltam...
Nekem nem gyulladt be, pedig szoptatások alatt többször volt tejcsatorna eltömődésem.
első
Mennyi tejed van???
Ha sokszor fejsz egyre kevesebbet akkor is apad,aztán lehet a fejések számát is csökkenteni,majd elhagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!