Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ittam citromos 0% sört ettől...

Ittam citromos 0% sört ettől nem lesz baja a babámnak ezt javasolták kevés a tejem kétségbe vagyok esve mit tehetek?

Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 16:45
1 2
 11/18 Eszter76 ***** válasza:
94%
Nem lesz semmi baja - pláne az alkoholmentestől. :-) Csak a szénsav lehet esetleg probléma. A nagy fiam annak idején nem bírta, ha szénsavasat ittam (vizet se), a lányaimnak nem okozott gondot. Tejszaporításra is jó - de a maláta ital még jobb (Karamalz). Ízre nekem csak a feketeribizlis jött be, meg esetleg a grapefruitos, de azokat nem lehet mindenhol kapni. A citromos elég vacak - viszont szinte bármelyik nagyobb boltban kapható. Próbáld ki! :-)
2016. szept. 18. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
63%

A barna sört szokták ajánlani.

Igaz,én nem ittam szoptatás alatt sem meg egyébként sem mert utálom a sör ízét,de tényleg több tej termelődik tőle.

2016. szept. 18. 22:15
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Erről eszmbe jutott egy hülye vicc.

"Olyan szép ez a magyar nyelv. Nézzük az ANYA szót."

2016. szept. 18. 22:17
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
"Csak 1 betűt el kell venni, és hátmat kicserélni és kijön hogy SÖR"
2016. szept. 18. 22:18
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

A maláta elvileg (gondolom magas szénhidráttartalma miatt) tejszaporító is lehet és van, akinek beválik. A szénsavtól nem hiszem, hogy buborékos lesz a tejed :) viszont ezt találtam:

"Bő folyadékfogyasztás javasolt. A folyadéktöbblet pótlására legalkalmasabb a víz, a szénsavmentes ásványvíz, a tejtermelést segítő teák (pl. Lactoherb), a világosra főzött teák, vagy a gyerekteák, amelyek teint nem tartalmaznak. A savanyú gyümölcslevek és a szénsavas ásványvizek gátlóan hatnak az anyatej termelődésére, ezért nagyobb mennyiség fogyasztása a szoptatás során kerülendő."

forrás: [link]

És hogy mit tehetnél még? Szoptass igény szerint, amikor és ameddig a baba kéri. Leginkább ez az, amitől tejed lesz - mert a mellet ért inger küldi az infót, indítja be a hormontermelést, hogy mennyi tejre van szükség. Ez az elején babától függően akár non-sopnak is tűnhet (és majd később a növekedési ugrásoknál is lesznek ilyen napok, amíg utoléred az étvágyát). Ha még az elején vagytok, ne ijedj meg, hogy 1-2 csepp előtej jön csak (amit te lehet, nem is érzékelsz), és a tejtermelés a 3-6. napon indul meg, klasszikusan, mikor indulnátok vagy mire hazaértek a kórházból. Ne adj neki cumit/cumisüveget. Ha muszáj, kiskanál vagy pohár. És olvasgass sokat a témában (akár szoptatás közben:))

[link]

[link]

[link]

2016. szept. 19. 07:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenki azt irja nem lesz baja.. enis aztirtam elso oldalon megis nulla pontot kaptam.. logikus ba.sszmeg...
2016. szept. 19. 11:46
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Sokan ezen élvezkednek, hogy lepontoznak boldog-boldogtalant... Kár is erre figyelni.

Le kell $z.rni...

2016. szept. 19. 12:09
 18/18 anonim ***** válasza:
Ertem èn. Csak hol a logika.. na mindegy...:)
2016. szept. 19. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!