Ittam citromos 0% sört ettől nem lesz baja a babámnak ezt javasolták kevés a tejem kétségbe vagyok esve mit tehetek?
Mi értelme utólag izgulni?
Miért nem gondolkodsz előre?
Egyébként, ha valöban 0 %-os volt, nem pedig nulla egész valamennyi... Már a kérdés apropóját se értem...
Megszületett már ha jól értem?
Ha igen, akkor mi baja lehet? Az exemnek az orvos azt javasolta, néha fél pohár sör egészségesebb mint semmi.
A búzasörtől lett sok a tej, viszont mintha hígabb lett volna.
A 0%-ostól meg végképp nem értem mi baja lenne bárkinek is. Nem azért árt egy sör mert három betű a neve, az s az ö és az r egymásután, hanem mert alkohol van benne, de mint a dokink is mondta, akkor probléma, ha az ember rendszeresen és/vagy sokat iszik.
Mi bajod lenne?
Újabb okos kérdés, 5 éves kisfiam heti egy doboz citromos sört iszik, alkoholmenteset
Egy ilyentol nem lesz baja, rendszert ne csinalj belole inkabb ha ennyire aggodsz. Orvos hatekonyabban tudna segiteni sztem ebben a gondban!:)
A babákat azert ennèl kemènyebb fából faragták!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!