Milyen rostos innit lehet inni?
Figyelt kérdés
Császárom lesz (ha ez számít), milyen rostos innivalót vigyek be a kórházba? Az anyagcserémet ezzel tudom meggyorsítani, viszont tudom, nem minden gyümölcsöt lehet enni / így gondolom inni sem a szoptatás miatt.2016. szept. 9. 07:27
1/11 anonim válasza:
Tea, almalé 100%
100% gyümölcsleveket inkább.
2/11 A kérdező kommentje:
igen ezekre gondoltam, de pl. körtét, barackot? azokat szeretem, de a barackról olvastam egyszer, hogy annyira nem jó... csak nem tudom, mi az igazság
2016. szept. 9. 07:36
3/11 anonim válasza:
A kórházban azt mondta a szoptatási tanácsadó, hogy bármit együnk, igyunk, ami jól esik. Nem biztos, hogy a baba pont azokra lesz érzékeny, amit régen tiltottak.
4/11 anonim válasza:
Nekem nem is engedték a rostosat inni csak a szűrtet ,de abból bármilyen ízűt.
5/11 A kérdező kommentje:
lehet én vagyok a nagyon hüle, de mi a különbség? cappyt vinnék, a sima 1L-t.
2016. szept. 9. 08:23
6/11 anonim válasza:
Igyál, egyél, ami jól esik, csak ne túl sokat először, ha nem okoz problémát sem nálad, sem a babánál, akkor nyugodtan fogyaszd. Sokan a rostos barackra esküsznek, hogy kitűnő a tejtermeléshez. Az almalé meg foghatja a hasat, de a kórházban majd adnak székletlazítót, az segít. Ha semmit nem ennék meg innék,amit elsoroltak, akkor kb minden nap húslevest meg natur csirkemellett kellene ennem.
7/11 anonim válasza:
Sem a barackot, sem almát, narancsot nem kívántam, mert égett a gyomrom tőle, a babának meg fájhat a hasa, ha ilyen puffasztókat eszel. Igen, a puffadás miatt sem esett volna jól, nem egyedül voltam a szobában... Székrekedéses vagyok, de kaptam szirupot, ami finoman rásegített a dologra.
8/11 anonim válasza:
Szintén császáros vagyok (2. volt). A kórházban kifejezetten elleneztek minden fajta rostos levet. Max. szűrtet lehet ( pl. alma, szilva). Én kb. 1,5-2 dl őszilevet ittam meg, egész éjjel ordított a lányom a hasfájástól. De leginkább rengeteg mentes vizet és tejserkentő teát javasoltak csak.
9/11 A kérdező kommentje:
nekem szülésznő pl. azt mondta, hogy ilyen tejserkentőt ne igyak, mert attól is fájni fog a hasa...
ez a baj, hogy mindenki mást mond :D
2016. szept. 9. 11:24
10/11 anonim válasza:
Az én babámnak a gyümölcslevektől nem fájt a hasa, de a szoptatós teától nagyon görcsölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!