Tényleg nem szabad csak vizet inni, hanem kell rostos gyümiléket is, mert a csak víztől híg lesz a tej?
Szia!
Igyál vizet, az nem hizlal. Szerintem a csak víztől nem lesz higabb a tejed, de azért változatosan egyél, hogy a tejbe minden belekerüljön.
A legjobbakat!
19 hetes kismami
Szegény szoptatós mamik. mennyi hülyeséggel tömik csupa jószándékból a fejüket:)))
Azt és akkor iszol ami jól esik. még egy kevéske bor is belefér. Lényeg sokat ígyál és egyél is.
Sajnos a jóakarók sok tévhittel tudnak idegesíteni:)))
mosolyogj és jó babázást:))
Szia! Én még eperszörpit is ittam, sima csapvizzel higitva, pedig azt mondták, hog aprómagvas gyümit sehogy se fogyasszunk, mert hasfájós lesz a baba. 16 hetes a picilányom és úgy "dagad" a tejemtől, hogy csak na! Néha iszok multivitaminos pezsgőtablettából készült löttyöt is. A bortól sem lesz semmi baj, persze 1-2 dl-re gondolok. Tegnap megittam egy 0,33 l sört is. Érdekes, de szopi közben, után sem dalolt a picim:))
Idd, edd azt, amit megkivánsz! Jó egészséget! Üdv. 16 hetes picilány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!