Miért nem ajánlott rostos üdítőt inni ha szoptatok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 16:44
1/9 anonim válasza:
mert fájhat, görcsölhet a baba hasa tőle.
2/9 A kérdező kommentje:
Hűű!Akkor még jó,hogy nem ittam!
Köszi!
2011. ápr. 22. 16:56
4/9 xStefix válasza:
Csak akkor fog gondot okozni, ha a babád érzékeny rá. Ez pedig úgy derülhet ki, hogy iszol egy keveset és meglátod.
Ne ijesztgessük már egymást ilyen tiltásokkal, teljesen alaptalan! Csak néhány táplál(koz)ási dolog van, amit jobb komolyan venni, de a rostos üdítő semmiképp nem tartozik ide. Sőt, van, akinek a tejtermelésére is jó hatással van. Ez teljesen egyéni.
5/9 anonim válasza:
ihatsz,csak ne 100%ost én az első hónapokban csak azt ittam.
6/9 anonim válasza:
én simán ittam, hígítottam picit vízzel, semmi baja nem volt tőle babámnak
7/9 anonim válasza:
nekem a baracklétől kifejezetten több lett a tejem és nem lett a babának baja tőle.Én már pár hetes korától ittam.
8/9 anonim válasza:
Rengeteg rostos üdítőt ittam a három gyerek szoptatása alatt. Még most is, a harmadik gyereknél. Nem okozott abszolút semmi gondot, pedig ittam az annyira tiltott narancsot, barackot, körtét is. Naponta több litert is nyáron, és semmi gond nem volt. Ezt ki kell tapasztalni. Én még bablevest, káposztát is ettem, óvatosan kóstolgattam először, de kiderült, ehetem nyugodtan.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2011. ápr. 23. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!