Még szoptatok ( 23 hós a Kisfiam), Alga-italt (Wellstar-os spirulina algát tartalmazó ) lehet inni ilyenkor?
igen! halak a horoszkópom...ha már így rákérdeztél...
Csak mert azt hallottam,sok vitamint tartalmaz s pont ezért kérdeztem,amúgy...
Hihetetlen milyen primitív emberek vannak!!
Az előttem szólónak:
Igyad nyugodtan az algákat,nagyon okosan teszed,mert törődsz az egészséged megőrzésével.
A primitív meg akkor fog algát inni, ha már beteg lesz, csak akkor lehet hogy már késő!
Én 4 hónapja iszom,és sokkal energikusabb vagyok,tökéletesen alszom,idegrendszerem kisimulva,....szóval nekem maximálisan mejött!
ok,köszi a választ:-)persze az értelmes választ:-)
..mert tényleg sok suttyó primitív van a világon..
Sokan hajlamosak lehurrogni és csodaszernek titulálni ezt a nagyszerű táplálékot, de tulajdonképp "semmi mást" sem tesz mint méregteleníti és tökéletesen táplálja is a szervezetet sejtszinten a maga több mint 4000vitális anyagával amely 95%os hasznosulású is, így képes a szervezet ellátni azt ami a feladata, az önregenerációt/öngyógyítást. Mivel csakis természetes anyag és nem tartalmaz semmiféle adalékanyagot így teljesen biztonságos.
Az ajánlott napi fenntartó adag átlagos felnőttek számára napi 2g algapor, amely egy csapott kávéskanálnyi mennyiségnek felel meg. A Wellstar mikro-alga termékeit életkor tekintetében 1 éves kortól ajánlott fogyasztani, amikor a baba már az anyatejen kívül más táplálékot is fogyaszt. Felső életkori határ nincs. A kicsi esetében a kávéskanálnyi adagot érdemes kiönteni egy szalvétára és azt négyfelé osztani, és az így kapott egynegyednyi adag elegendő lesz.
Felnőtt esetében az egy doboz algapor(180g) 3hónapra elegendő a kicsi esetében ez nyilván sokkal több ideig is elég lesz.
Amit én javasolnék az Imune kapszula mert ezen termékben mindhárom fázist el tudjuk látni ami a szervezet működéshez szükséges: 1.sejttisztítás 2.sejttáplálás 3.sejtvédelem(prevenció/megelőzés)
A kapszulás formátum sem probléma ugyanis mennyiségileg ugyan az a felállás hisz 180db kapszulát tartalmaz a doboz, a dozitálás ebben az esetben egy kapszulát ha szétszed(1g por), a benne található por felezendő a kicsinek.
Az hogy mibe keveri bele majdhogynem mindegy, a lényeg hogy ne érjen fémhez az alga, valamint ne legyen 5°C-nál hidegebb és testhőmérsékletnél 37°C-nál melegebb amiben keveri mert az érzékeny hő labilis tápanyagok elvesznének.
további információért, vagy kérdésért írjon e-mailt a neoyasha@freemail.hu címre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!