Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Keso-e mar nekikezdeni kipompa...

Keso-e mar nekikezdeni kipompalni a tejet?

Figyelt kérdés
Harom honapos a babam, reggelre nagyon sok tejem van, mivel ejjel nem kel fel, viszont delutanra keves, nem lakik jol. Vettem egy tejszivot, es ugy gondoltam hajnalban kipompalom, hogy azt adjam oda delutan. A kerdesem az,hogy vajon mar beallt a kereslet-kinalat, vagy meg termelodhet tobb tej ezutan. Hamarabb kellett volna,tudom, de most vettem eszre, amikor tobb tej kell neki, hogy nem nagyon eleg.
2016. szept. 8. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Te vagy a Székelyvegán fehérnépje? Az Szokott Pompálni!
2016. szept. 8. 18:35
 2/12 anonim ***** válasza:

Sosem keso!

En is 3 hos koraban kezdtem el fejni, mert este mar nem volt eleg neki.

Ugyhogy nyugodtan!

2016. szept. 8. 18:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Micsoda tokeletes emberke lehetsz, te 2-es!!!!! Vicces vagy!!!!! ha-ha-ha
2016. szept. 8. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:

bocsi, az egyes valaszolonak akartam irni....

Koszonom a kettesnek a biztatast, remelem bevalik.

2016. szept. 8. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Mindig lesznek növekedési ugrások, hiszen folyamatosan nő a baba, nő az étvágya, utol kell érni újra és újra, ami mindig pár napi nyűgösséget, gyakoribb szoptatást jelent. Ha éjjel nem kel fel, akkor nem biztos, hogy jó ötlet fejni, mert így a szervezted azt fogja megszokni, hogy hajnalban termeljen többet, délután meg kevesebbet és esetleg magaddal szúrsz ki, hogy alvás helyett fejsz.
2016. szept. 8. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, en egyebkent szaporito fejest csinaltam.
2016. szept. 8. 19:08
 7/12 A kérdező kommentje:
5-os, ha a hajnali tejet delutan adnam oda, amikor kevesebb van?...gondolom a delutani tejtermeles mar nem szaporodik meg csak ugy magatol
2016. szept. 8. 19:18
 8/12 A kérdező kommentje:
6-os, ha van idod, kerlek ird le, te hogy csinaltad, koszi
2016. szept. 8. 19:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor áll be a kereslet-kínálat, ha igény szerint szoptatsz. Ha cumisüvegből adsz, akkor nem termelődik annyi. Egyébként este kevesebb és zsírosabb a tej, reggel több és vizesebb. Ezt a szervezet jól csinálja, hidd el. Ha nem kel fel éjjel enni, akkor tuti jól van táplálva. Ha éhezne éjjel is kelne enni. Nem aggódnék a helyedben.
2016. szept. 8. 19:57
 10/12 A kérdező kommentje:

utolsonak is koszonom

igeny szerint eszik

a gond a delutannal van, mert orankent eszik...egy keveset

2016. szept. 8. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!