18 hónaposan korai nekikezdeni a bilizésnek? Vagy jó ahogy csináljuk?
Én hagynám a következő nyárra, ha a gyereken nem látod jelét az érettségnek és bizony 18 hónaposan még rettentő korán van.
Persze trenírozni lehet rá, de minek siettetni? Többet ártasz vele, mint használsz.
A lányom 19 hónapos most, még bilije sincs, ráér ezzel a következő tavasszal-nyáron, ahogy neki jó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szobat..
4-es válaszoló szerintem jól írja.
(Bár én még ezelőtt állok, mert még 15 hónapos a fiam.)
Szia!
Az enyém is 18 hos. Mar 1 hónapja bilizik. Ő akarta, nem mi.
Szól, hogy anya, kaka és szalad is a bilihez. Elvégzi a dolgát és kész.
De csak a kakánál működik ez. A pisi még mind a pellusba megy.
Elnézést, ha félreérthetően linkeltem. Nem arra gondoltam, hogy kényszeríted, csak a "pancsi előtt csupira vetkőzés,lefoglalni a bilin,mondókák,mese olvasás,játszás"-ból jutott eszembe. Mert most olvastam én is a napokban, és tettszett, ahogy meg van fogalmazva. Hogy amíg a gyerek nem tudja, mire kell használni, addig szinte felesleges.
Szóval szerintem ne azt tanulja meg, hogy fürdés előtt a bilin még játszunk egyet.
Mégegyszer elnézést, nem megbántani akartalak vele.
Mint írtam, még én is ez előtt állok, ezért olvasgatok én is a témában, hogy majd mikor, hogyan kell elkezdeni.
2. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!