18 hónaposan korai nekikezdeni a bilizésnek? Vagy jó ahogy csináljuk?
Figyelt kérdés
A védőnő mondta,hogy elkezdhetjük,bejött a jóidő.Szóval pár napja elkezdtük esti pancsi előtt csupira vetkőzés,lefoglalni a bilin,mondókák,mese olvasás,játszás.Egy ideig elvan,aztán,feláll és nyúl felénk,hogy nem akar ott lenni.Persze nem tarjuk ott,nem nyomjuk rá,hogy na akkor is ott maradsz,mert nem szeretnénk ezzel rossz élményeket szerezni neki.Nem tudom,hogy próbáljuk még mindig igy esténként pancsi előtt vagy inkább hagyjuk,mert még nem készült fel rá?2014. júl. 16. 21:42
11/11 lili76 válasza:
Jobb minél hamarabb kezdeni,bele iktatni a napirendbe.Evések és játék után valamint alvás előtt.
Nekem 14hónapos szűkítő van a wc-re amikor én megyek jön ő is és ráül még könnyebb hozzászoktatni még nem ellenkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!