Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 évesen el akarok kezdeni...

13 évesen el akarok kezdeni valamit sportolni. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, és nagyon unom, hogy torna órán kívül (+biciklizés meg ilyesmik) nem sportolok mást.

Nem vagyok sem magas, sem kövér. (46 kg 158cm)

Miket tudnátok ajánlani, mihez fogjak neki?

#sport #unalom #tipp #nekikezdeni
2016. jún. 24. 12:53
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és kimaradt.Késő már elkezdeni bármit is?
2016. jún. 24. 12:55
 2/8 anonim válasza:
Focizás,Kosarazás Ezeket többször ha még csak most akarod elkezdeni.Bmx szerintem a legjobb mert ilyenkor már van erő hozzá.Rollerrel trükközés ezek elég jó kis sportok tudnak lenni!Ha gyengébb vagy akkor a rollerezést ajánlom
2016. jún. 24. 12:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Rollerem van, régebb mentem is vele keveset. A foci az 7-8 éves koromig minden nap űztem.. hát lehet most újra kezdem.. Kösz :D
2016. jún. 24. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy bicikli... Az is egy sport... :D Méghozzá egy jó kis állóképesség fejlesztő, kemény sport (ha nem csigatempóban nyomod). Szerintem ha a bringázást szereted, nézz el egy mtb vagy országuti klubba. Persze én is azért ajánlom a bringázást, mert ezt csinálom, szóval mindenki elfogult a saját maga által választott sporttal szemben, de szerintem tényleg nagyon jó. Csapatsport, állóképesség kell hozzá, kitartás kell hozzá (hegyek, időfutamok, magas tempó) és nagyon jól átszellemül közben az ember.
2016. jún. 24. 13:39
 5/8 A kérdező kommentje:

Hát igen, a biciklizés tényleg nagyon jó, ezt mindigis szerettem.

Na meg visszapártolok a foci mellé is, remélem sikerül újra ,,jól" rúgni a bőrt. :D

2016. jún. 24. 13:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Fiu vagy lány vagy? Ez fontos
2016. jún. 24. 16:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Fiú :D
2016. jún. 24. 17:46
 8/8 anonim ***** válasza:
mindenki focizik..inkább amerikai focizz ha van a közelben lehetőség:)
2016. jún. 24. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!