Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nem akarok továb sportolni...

Szfecó98 kérdése:

Nem akarok továb sportolni mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 éve foglalkozom ökölvívásal ebből 4 évet versenyeztem de már nem akarom tovább csinálni úgy érzem a sok edzés semmit sem ér és nem tudok eredményés lenni de félek ha befejezem elustulok, elhízok mit tegyek?

2015. márc. 26. 09:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz edzeni ne eddz, ha akarsz edzeni hogy ne legyél lusta, ne hízz akkor eddz.

Azért annyira talán nem bonyolult a helyzet. A sok edzés semmit sem ér? Miért, az elmúlt 4-5 évben mondta valaki, hogy ér valamit? Eddig sem ért semmit, csak most elkezdtél ezen gondolkodni, egyébként semmi sem változott.

A legnagyobb kérdés a világon az élet értelme, és valószínűleg nem egy sport a válasz rá.

Csináld azt amit jónak érzel, egyébként azt sem lehet kijelenteni, hogy aki nem sportol és fizikailag emiatt gyengébb, hájasabb, lustább az rosszul csinálja..

Én tegnap 1 napra belázasodtam és elvesztettem minden erőmet. 10 év edzés minden eredménye múlt el úgy egyébként néhány óra alatt (merthogy kedd este kezdtem legyengülni), hogy nem egy boxoló, hanem egy 6 éves kislány konkrétan összevert volna. Ilyen ez az élet, ezt el kell fogadni. És életcélt nem múlandó dolgokban kell találni, a sport nagyon fizikai dolog, a fizikai képességeink azonban a testünkkel együtt múlandóak, sebezhetőek, egy francos betegséggel vagy sérüléssel együtt elveszíthetjük azt amit iszonyat sok edzéssel értünk el. És ez önmagában nem is baj, így működik ez a világ, a következő biztos másmilyen :) Ha van.

2015. márc. 26. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Csökkentsd az edzések számát egy ideig hátha kikerülsz a mostani hullámvölgyből és később újra megjön a kedved.

Volt itt olyan is a gyakorin aki fiatalon, sok év edzés után abahagyott valamit, majd később nagyon megbánta, az edzői bizalmát viszont addigra már elvesztette.

2015. márc. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!