Hány percig tart ha fejtek (gépi, kézi)?
Tegnap 11:49-nek: amikor bőrgyógyászaton voltam (anyatejleadás miatt mentem vizsgálatra), az orvos és az asszisztens elkezdett sztorizgatni arról a nőről, aki annak idején aző gyereküknek az anyatejpótlást adta. Miközben szoptatott az egyik mellből, a másik alá tett egy poharat, és a szopi alatt simán kicsöpögött két deci tej. Ennyire erős volt a tejledó reflexe.
Nekem közel sem ennyire erős, de az első 60 mili tényleg gyorsabban lejön, ha csak megszívatom és hagyom, hadd csorogjon folyamatos sugárban, mint ha a pumpálással feleslegesen megszakítanám.
Egy kipróbálást másnak is megér. :-)
11:01 voltam
csak ámulok és bámulok, hogy ilyen is van.Épp most fejeztem be a fejést kemény negyven perc alatt hoztam össze 125ml-t.
kipróbáltam, hogy megszívattam egy picit míg a másikból fejtem, de csak csöpögött aztán elállt.Gondoltam egy próbát megér, ki tudja hátha... de sajnos nálam nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!