Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány percig tart ha fejtek...

Hány percig tart ha fejtek (gépi, kézi)?

Figyelt kérdés
Felváltva használom a kézi és a gépi mellszívót (Avent Isis), de így is legalább negyven percig tart mire végzek. Napi hétszer fejek 120-140ml között alkalmanként( ezt kapja a babucim).Nektek is ennyi ideig tart vagy csak nálam jön le a tejcsi ilyen lassan? Vagy esetleg van valami módszer amivel gyorsabban lejön a tejcsi?
2010. ápr. 21. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tegnap 11:49-nek: amikor bőrgyógyászaton voltam (anyatejleadás miatt mentem vizsgálatra), az orvos és az asszisztens elkezdett sztorizgatni arról a nőről, aki annak idején aző gyereküknek az anyatejpótlást adta. Miközben szoptatott az egyik mellből, a másik alá tett egy poharat, és a szopi alatt simán kicsöpögött két deci tej. Ennyire erős volt a tejledó reflexe.

Nekem közel sem ennyire erős, de az első 60 mili tényleg gyorsabban lejön, ha csak megszívatom és hagyom, hadd csorogjon folyamatos sugárban, mint ha a pumpálással feleslegesen megszakítanám.

Egy kipróbálást másnak is megér. :-)

11:01 voltam

2010. ápr. 23. 11:57
 12/14 A kérdező kommentje:

csak ámulok és bámulok, hogy ilyen is van.Épp most fejeztem be a fejést kemény negyven perc alatt hoztam össze 125ml-t.

kipróbáltam, hogy megszívattam egy picit míg a másikból fejtem, de csak csöpögött aztán elállt.Gondoltam egy próbát megér, ki tudja hátha... de sajnos nálam nem jött be.

2010. ápr. 23. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagy egyedul. Nekem az elso tejleado reflex kb 7perc "ures" fejes utan indul be, a masodik ra kb 15 percre, a harmadik vagy 20perccel azutan es csak igy urul ki a cici. Raadasul delutanra potolnom is kell tapszerrel, mert nem eleg. Reggel, munkaba indulas elott, amikor tobb van, fel ora alatt fejek 2 cicibol 180-at, ami epp csak a reggelire eleg. Avent kezim es Pigeon (vmi japan marka) elektromos fejom van.
2010. ápr. 24. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 29. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!