Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szemölcs van a mellbimbómon,...

Szemölcs van a mellbimbómon, közvetlenül a nyílás mellett. Fog ez zavarni a szoptatásban?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy sok nőnek terhesség alatt jönnek elő szemölcsök. Nekem ez ott van, amióta az eszemet tudom, de nagyon pici volt és szinte soha sem zavart. Terhesség alatt viszont úgy vettem észre, hogy nőtt, akkora, mint egy gombostű feje és sokkal érzékenyebb, nagy ritkán már attól is fáj, ha éjszaka hozzádörzsölődik a póló, vagy beleakad. Úgy olvastam, hogy leszedetni terhesen nem lehet, így viszont félek attól, hogy szoptatásnál nagyon fog fájni egy idő után. Van valakinek tapasztalata erről?
2008. okt. 1. 09:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyban függ attól,hogy milyen szemölcs is pontosan.

Nekem olyan volt ,ami bőr színű és csak egy kicsit emelkedett ki. Egy picit nagyobb volt,mint amit te írsz.

Amikor a kisfiam elkezdett szopizni akkor emelkedett ki jobban és nekem 4 hét után leszáradt.

Azt azért hozzáteszem,hogy nekem nem fájt.

Érdemes lenne megnézetni egy bőrgyógyásszal.

2008. okt. 1. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!