Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ejszaka is bufiztetitek szopi...

Ejszaka is bufiztetitek szopi utan a babatokat?

Figyelt kérdés
Kisfiam 10 hetes es ejszaka egyszer ebred szopizni 4 es 5 ora kozott. Mindig szopi kozben visszaalszik de amikor elkezdek vele setalgatni vag felultetem, hogy bufizzen felebred, es kozel 40 percibe tellik amig vissza alszik. Forgolodik a kisagyban, gugyog, mocorog. Ha szopi utan egybol berakom a kisagyba fel sem ebred hanem alszik edesen tovabb. Muszalj bufiztetni ejjel is? Nem lesz gond ha nem bufiztetem?
2010. ápr. 19. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Ha bealszik és később nem zavarja, nem ébreszti fel a bent maradt levegő, akkor nincs szükség büfiztetni. Az én kislányom soha nem büfizett éjszaka, mert olyankor nem evett annyira mohón, nem nyelt annyi levegőt.
2010. ápr. 19. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Fektesd oldalra, így ha bukik is, nem fogja félrenyelni.
2010. ápr. 19. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:
én sohasem büfiztettem, hasonló okokból.
2010. ápr. 19. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is 10 hetes,kétszer szoptatom éjjel. Nem büfiztetem, beteszem a kiságyába és ott büfizik magától, hason alszik.
2010. ápr. 19. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én nem büfiztetem, ha elalszik -nappal sem. Az oldalára fektetem.

12 hetes kislány anyukája

2010. ápr. 20. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!