Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha egy szoptatott újszülött 2...

Ha egy szoptatott újszülött 2 alkalommal cumisüvegből lenne etetve, cumizavaros lehet tőle?

Figyelt kérdés
5 napos most a kislányom, igény szerint szopizik, van, hogy 1,5 óra telik el két etetés között, van hogy 3mat is kibír. Jövőhéten hétfőn kell mennem varratszedésre. Utána pedig 6 hetes kontroll alkalmával maradna itthon apukával (bár akkor lehet, hogy már tudom vinni). Autónk nincs, vidéken lakunk, a kórháztól 25 km-re. Távolsági busszal kell mennem, így egy 10 napos babát nem szívesen vinnék magammal. Ha szerencsém van, akkor gyorsan végzek, de az is legalább 3 óra távollét. Biztos beleesik majd egy etetés. Vennék egy üveget (avent), hogy a férjem is meg tudja etetni, ha úgy adódik. Nem lesz tőle cumizavaros?
2016. aug. 10. 16:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Nem kell általánosítani.Az én lányom több alkalommal kapott üvegből,nem lett cumizavaros,ugyanúgy szopott tovább.
2016. aug. 11. 10:27
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
Valóban nem kell általánosítani. De ez vonatkozik azokra is akiknek nem lett cumizavaros a csecsemője.
2016. aug. 11. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
55%
Kicsit túlparázzák ezt is a szoptatásnácik, mint mindent.
2016. aug. 11. 11:51
 14/15 anonim ***** válasza:

A fiam 5 hónapos és szopizik. 6 hetes koráig üvegből etettem, mert nem volt hajlandó szopizni, csak üvöltött a cicin. Sosem csináltam ebből problémát, nem görcsöltem rajta, hogy jajj, mi lesz, és nem is lett semmi gond.

Valóban túllihegik ezt a dolgot kicsit. És ez nem egyedi eset, mert a lányommal ugyanígy voltam, és nála sem volt gond az átállással. Sőt mindketten kaptak üvegből is enni, ha úgy alakult, hogy elintéznivalóm volt, és nem tudtam én megetetni őket.

2016. aug. 12. 23:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat. A dolog szerencsésen megoldódott. Indulás előtt megetettem, utána elaludt. Mikor hazaértem még mindig aludt, gyorsan végeztem, így csak 2 órát voltam távol. Hagytam itthon lefejt tejet, de nem volt rá szükség, így megy a fagyóba. :D
2016. aug. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!