Ha egy szoptatott újszülött 2 alkalommal cumisüvegből lenne etetve, cumizavaros lehet tőle?
Figyelt kérdés
5 napos most a kislányom, igény szerint szopizik, van, hogy 1,5 óra telik el két etetés között, van hogy 3mat is kibír. Jövőhéten hétfőn kell mennem varratszedésre. Utána pedig 6 hetes kontroll alkalmával maradna itthon apukával (bár akkor lehet, hogy már tudom vinni). Autónk nincs, vidéken lakunk, a kórháztól 25 km-re. Távolsági busszal kell mennem, így egy 10 napos babát nem szívesen vinnék magammal. Ha szerencsém van, akkor gyorsan végzek, de az is legalább 3 óra távollét. Biztos beleesik majd egy etetés. Vennék egy üveget (avent), hogy a férjem is meg tudja etetni, ha úgy adódik. Nem lesz tőle cumizavaros?2016. aug. 10. 16:03
11/15 anonim válasza:
Nem kell általánosítani.Az én lányom több alkalommal kapott üvegből,nem lett cumizavaros,ugyanúgy szopott tovább.
12/15 anonim válasza:
Valóban nem kell általánosítani. De ez vonatkozik azokra is akiknek nem lett cumizavaros a csecsemője.
13/15 anonim válasza:
Kicsit túlparázzák ezt is a szoptatásnácik, mint mindent.
14/15 anonim válasza:
A fiam 5 hónapos és szopizik. 6 hetes koráig üvegből etettem, mert nem volt hajlandó szopizni, csak üvöltött a cicin. Sosem csináltam ebből problémát, nem görcsöltem rajta, hogy jajj, mi lesz, és nem is lett semmi gond.
Valóban túllihegik ezt a dolgot kicsit. És ez nem egyedi eset, mert a lányommal ugyanígy voltam, és nála sem volt gond az átállással. Sőt mindketten kaptak üvegből is enni, ha úgy alakult, hogy elintéznivalóm volt, és nem tudtam én megetetni őket.
15/15 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm a válaszokat. A dolog szerencsésen megoldódott. Indulás előtt megetettem, utána elaludt. Mikor hazaértem még mindig aludt, gyorsan végeztem, így csak 2 órát voltam távol. Hagytam itthon lefejt tejet, de nem volt rá szükség, így megy a fagyóba. :D
2016. aug. 15. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!