Mi igaz abból, hogyha újszülött babámnak cumisüvegből adok inni, utának nem kapja be a cicit?
Úgyértem pl: ha fájna a hasikája egy kis ánizsmagos tea stb...
Úgyhallottam jobb ha ebben az esetben már kispohárból adom neki, igaz ez
Szia!
Én az innivalót,ha kérte, cumisüvegből adtam a fiamnak. A cicit ugyanugy elfogadta utánna. 1 éves koráig szopizott. Van olyan aki azért itatja pohárból,mert nem akarja,hogy rászokjon a cumisüvegre a gyerek.
Nyugodtan itasd meg cumisüvegből.
A cumisüveget egészen másképp kell szívni, mint a cicit. Ha megszokja, akkor a cicit is úgy próbálja szívni és abból úgy nem nagyon jön.
De nem biztos, hogy így lesz, babája válogatja.
Húúú....
Hát köszi!!!:(
SZia!
Én már kínlódok a picivel általában esténként, amikor nagyon éhes a fürcsi után. Nem kell neki ciciből a tejcsi, de cumisüvegből igen!Így utólag, biztos, hogy nem adnám neki üvegből, ha nem elég a szopi!Már három hónapos, és huncut, mert tudja üvegből könnyebben jön.
De akkor miből adjuk, igaz??!!Hát nem tudom, mert egy újszülött még nem tud inni pohárból. Vagy próbálkozni lehet?
Sok boldogságot és jó babázást.
Szia!
Pici lyuku cumit kell tenni az üvegre,és olyat választani,ami hasonlít a cicihez.
Én mindkét gyerekemnek adtam cumit is,cumisüveget is,és nem befolyásolta az etetésüket.Adok a harmadiknak is ha kéri.
Egyébként vannak rosszul szopó babák,akik akkor sem akarnak rendesen enni,ha nem kapnak üveget.
Nem egyformák a babák.
Szerintem adj neki inni üvegből nyugodtan.
Boldog babázást.
Ja,és ha ezektől nem szopik,akkor az ujjszopás pont annyira befolyásolja ezt.És azt el sem lehet venni.
Üdv:Előző válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!