Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetek, hogy jól szopizzon?

Mit tehetek, hogy jól szopizzon?

Figyelt kérdés
Most múlt két hetes a babám, és még mindig csak "gyakoroljuk" a szopit. Az első héten semmi gond nemvolt. Ezen a héten meg azt csinálja, hogy beveszi a cicit aztán szopik párat és kiköpi és elkezd rettenetesen sírni. Ezt játsza majdnem mindig. Így tart egy szopi kb. 1-1,5 óráig. A hasa fájhat, vagy mi lehet a gond?
2010. ápr. 18. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Hááát, így elsőre én is a pocijára tippelnék. Ha a technikájával nincs gond és eddig jól szopott, akkor szerintem nem is azzal van a baj. Nem kezd mohón enni? Nem nyel közben sok levegőt? Az a másfél óra hogy telik? Felváltava szopizik-sír?

Próbáld ki, hogy szopi, böfi, aztán újra szopi..... De csak tippelek.

2010. ápr. 18. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálam akkor csinált ilyet mikor a házi tejből ittam egy pohárral. Két napig szenvedtünk, aztán utána nem volt gond. Próbálj változtatni azon amit eszel vagy iszol pár napig, hátha ott a probléma.
2010. ápr. 18. 21:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, lehet hogy tényleg a hasa fáj mert tegnap és tegnap előtt is tejes dolgot ettem.

Büfiztetem is szopi közben és büfizik is elég nagyot.Meg néha elég mohón is eszik. De van úgy hogy be sem veszi a cicit. Vagy bent van a cici a szájában és mégsem "harap" rá csak rázza a fejét.

2010. ápr. 18. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg más szoptatási helyzetet, nálam az volt a gond. Ja és csak az egyik ciciből hajlandó a mai napig enni (7 hós), a másikat nem szereti, akkor csinálja ugyanezt, amit leírtál.

K.

2010. ápr. 19. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. ápr. 19. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!