Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hol lehet kapni Breastflow...

Hol lehet kapni Breastflow cumisüveget?

Figyelt kérdés

A babám egy hónapos, és nem tud szopni. Én már mindent kipróbáltam, tényleg mindent: bimbóvédőt, előtte kicsit kifejni, amit akartok, még az az éheztetést is. (Az kegyetlen volt.) Jelenleg fejem, és Avent cumisüvegből adom neki. Sokáig poharaztunk, de most már annyikat eszik, hogy egyszerűen nem bírom türelemmel, főleg nem éjjel, kómás fejjel.

Olvastam más fórumokon, hogy sokaknak segített a Breastflow cumisüveg, mert a cicit formázza, és a szopási technika is ugyanaz, mint a cicinél. De hol lehet ilyet kapni? A neten nem találtam. :-( Segítsetek!

2010. ápr. 18. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
71%

Ne etest cumiból!Fogadj meg egy jótanácsot, sajnos én adtam neki.9 hetes és szenvedunk, h visszaálljon a szopűsra de cumizavaros.:(, el sem tudom szedni tőle.djál neki medela softcupból agy szoptanítból, csak ne cumiból.Bármit megadnék h csak anyatejes legyen, de hiába van tobb tejem, megunja a szopást és ordit az uvegért.

Hivj fel egy szoptatási tanácsadót, tudnak segíteni!!

lll.hu-n van több is.Ingyen kérhetsz segítséget tőlük.ha tényleg szeretnél szoptatni megéri.Biztos mondanak a környékeden is aki tud segíteni!

2010. ápr. 18. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Én se szeretném cumiból etetni... Hidd el, ellene vagyok teljesen. De akkor a acicim (G kosás, lapos mellbimbóval), hogy a koraszülött babám sehogyse tudja bekapni. :-( Talán ha megnő a szája hozzá. Azt az egy, esetleg két hónapot szeretném valahogy kihúzni anélkül, hogy elfelejtene szopni.

A szoptatási tanácsadón már túl vagyok. Meg könyveken, honlapokon, mindenen. Sok pénzt és időt fordítottam arra, hogy sikerüljön jól mellre tenni a babát.

2010. ápr. 18. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
54%

Hidd el én is, már több mint 2 hónapja kínlódunk, ha érdekel leírom majd.Utánnakérdeztem akik szoktak ebayezni.Hány darab kellene?

Én is néztem, nem tűnik rossznak, ha gondolod rendelhetünk együtt.Akkor megvennénk egy eladótól és osztódna a pk.Irsz privit?

2010. ápr. 18. 20:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám tápszer kiegészítést kap és csak breastflow cumisüvegből. Szopizik és utána kapja a tápszert ha még éhes. Ez egy isteni cumisüveg nem lett tőle cumizavaros. Én Angliából hoztam, de már láttam a Vaterán is 5.000,- Ft 4 db.
2010. ápr. 18. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:

Sajnos se a Vaterán, se az expresszen, se a Teszveszen nem találtam Breastflow cumisüveget. Lejárt aukció eladójánál rákérdeztem, neki is egyszeri alkalom volt, Írországból kapta és aladta. Két héttel maradtam le róla. :-(

Ebayen, Amazonon mi is szoktunk vásárolni, ezért nem kell az ismerősödhöz fordulni, kedves 20:26-os. :-) Nézd meg ezt a linket: [link] Neked mi kellene és mennyi? Írok privit is.

Mindenkinek köszönöm a választ, és ha esetleg valaki mégis tudja, hol lehetne Magyarországon Breastflow-t kapni, vagy van vele bármilyen tapasztalata, ne habozzon, írja meg! Nagyon jót tenne vele.

2010. ápr. 18. 21:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Ja, és azt elfelejtettem megírni, hogy igen: érdekel, mit szenvedtél a babáddal, 20:26-os.
2010. ápr. 18. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Szoptatás párti vagyok, de ha végképp nincs más mód, a Tommee Tippee cumisüvegek is cici-szimulátornak számítanak, és nem is drágák! Én hál Istennek 9 hónapig tudtam szoptatni, de az utolsó 2 hónapban már pótoltam tápszerrel, ezzel a cumissal... nem szokott le a ciciről!!! A sok rossz közül ha már választani kell, hát akkor ezt a márkát érdemes kipróbálni!
2010. ápr. 18. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:

20.26 vagyok:

Próbáltam a Tomee T.-t, fuldoklott vele a babám, pedig a lassú folyásút vettem, a ciciből se jön ennyire, hiába olyan az alakja.

2010. ápr. 19. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!