Hogyan sterilizáljátok a cumit, cumisüveget? Melyik sterilizáló folyadékot vegyem vagy jobb a gép? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 13:24
1/9 anonim válasza:
Neogranormon tabletta volt itthon, használtam is, de már nem tudom, hogy mire. Amúgy nagyjából mindent forráztam, nem vettem külön gépet. És nem volt gond.
2/9 anonim válasza:
Mi sterilizáló gépet vettünk. 2 - 3 perc mikróban és fertőtlenít.
Először nem nagyon bíztam benne, gondoltam veszek hozzá folyadékot is, de párom ki próbálta, amíg én elmentem vásárolni. Gyereknek meg semmi baja nem lett.
3/9 anonim válasza:
Avent mikrós gőzsterilizálónk van, 15 hónapja használjuk, sosem volt probléma, és nem kell hozzá folyadék. :)
4/9 anonim válasza:
mi is vettünk gépet,igazából kényelmi szempontból,és áldom is magunkat érte.Első pár napban forraltam, de mivel nálunk elég kemény a víz kezdtek iszonyú csúnyák lenni a dolgok, ekkor jött az ötlet,hogy vegyünk egyet.Csajszi az üzletben az elektromosat ajánlotta inkább,mint a mikrósat,így az lett,de nem bánom,mert nagyon kényelmes vele az élet és bevált.Tescoban egyébként 6ezeerért már lehet kapni,és szerintem a célnak az is megfelel,és szerintem azért jobb,mint a folyadék,mert ezt csak egyszer kell megvenni...
5/9 anonim válasza:
Szerintem a folyadék valamilyen szinten azért biztosan rajta marad...
6/9 anonim válasza:
Én nem használtam semmilyen gépet meg folyadékot.Egyszerűen csak forraltam vizet,és forrástól számítva 5 percig hagytam bent a cumit.A cumisüveget meg egyszerűen csak kimostam,és bő forró vízzel kiöblítettem.
7/9 anonim válasza:
Tescoba 1000 forintért lehet kapni sterilizáló "gépet". Pontosabban dobozt. Tökéletesen megfelel a célnak, pont ugyan azt tudja, mint a márkás társai nem kevés pénzért.
8/9 anonim válasza:
Én elektromosat vettem, és nem bántam meg, nagyon szeretem minden belefér, kényelmes, megbízható és még szép is Tommee tipee márkájú. Ha mégis mikrósat vennél figyelj oda a méretre, nehogy ne férjen be a mikróba, több ilyet is hallottam :)
9/9 anonim válasza:
A sterilizáló folyadékok veszélyes vegyszerek. Megölik a bacikat, gombákat. Nem csak a mikrobákra veszélyesek, de az egészségünkre és környezetünkre is.
Egyes sterilizáló folyadékok beszivárognak a mellszívók, műanyag cumisüvegek molekulái közé és utána visszajuthatnak a tejbe.
Én csakis a forralást vagy a gőzfertőtlenítőt tudom jó szívvel ajánlani anyatejes edények fertőtlenítésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!