Tényleg adjak pótlást?
Igen, pótolj de azonnal!
Ha fogyott az intő jel, ilyenkor már nincs mit számolgatni a pisis pelenkan. Mar csak azért is, mert ha az drasztikusan fogy egy ilyen picinél, akkor nem szimplan nem elég a tej, hanem kezd kiszáradni a gyerek!
Sárga baba nem fog neked feltétlenül bömbölni, hisz a sárgasag eleve bágyadtsaggal, étvágytalansággal, aluszékonysággal jár.
Én biztos hogy első körben nem pótolnék még.
Az alapján amit írsz, nem gondolnám hogy "baj van".
Bele kell jönnie a szopiba, és a súlya nem csökkent 10%-al sem, az alatt szoktak "pánikolni".
Szerintem beszélj egy szoptatási tanácsadóval.
A gyerekorvosok sokszor a legnagyobb jó szándék mellett sem értenek ehhez igazán, ők nem tanulják két évig, mint a laktációs szaktanácsadók (www.ibclc.hu-n keress!), hogy mi számít még normálisnak, no meg a tápszer cégek is sokszor nyomják őket...
Szerintem tök jól csinálod, én a mérleget is félre tenném.
Keress szaktanácsadót, hogy támogassanak a kizárólagos szopiban!
Bocs, a mérleget nem tenném teljesen félre, de nem mérném minden etetés után, hanem csak napi egyszer ugyanabban az időben.
Egy héten belül vissza fog fordulni, de lehet hogy hamarabb is.
második
Facebookon van egy zárt csoport,
Szoptatási tanácsadás - kérdezz felelek, kérdezz ott, szakemberek, orvosok is válaszolnak.
(mobilról vagyok, nemtom működik-e)
Volt mérve a kórházból való hazajövetel óta? Inkább az lenne a lényeg, hogy most hogy változik a súlya, mert ha 4. nap tejed se volt tovább csökkenhetett otthon.
Ha adsz pótlást, nem biztos, hogy 2 órával később enni fog, az meg a tejtermelésre fog rosszul hatni.
Az enyém nagyobb súllyal született mégis elég volt neki 55-65 mili.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!