Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Úgy néz ki nem elég neki a...

Úgy néz ki nem elég neki a tejem, adjak neki pótlást?

Figyelt kérdés
2 hónapos a kisbabám és úgy tünik hogy minden evés után még éhes marad, mert pár perc elteltével sir. Ha visszateszem a cicire enne, de már nincs több tejem. A napi átlagon felül eszik, és nagyon gyorsan növekszik, mégis éhes. A doki szerint adnom kéne neki tápszert. Nem tudom mint csináljak, de biztos jobb lenne neki, legalább megnyugodna, most nem tünik kiegyensúlyozottnak.
2009. szept. 2. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te ismered a babád, ha úgy látod, hogy enne még, akkor adj neki. Tudom ezért tuti le leszek pontozva, de az én lányom is ilyen volt, képes volt fél órán át ordítani kaja után 10 ml tápszerért. Azt megitta és már szunyált is.
2009. szept. 2. 15:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Adjál neki nyugodtan! Anno nekem is ugyan ez volt a dilemmám, hosszú napokig, hetekig gyötrődtem, hogy tápszer vagy cici és sírás. Nem ér annyit, hogy zaklatott, éhes baba legyen. attól a kis pótlástól nem lesz baja, elhízni sem fog, ha többnyire anyatejes.

Most 3 hónapos a kisfiam és gyakorlatilag csak anyatejes, pedig az elején nem egyszer kellett tápi neki. :) Kitartás

2009. szept. 2. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lányom kezdettől fogva tápszeres mégsincs elhízva. Én nem tudnám éheztetni, lehet hogy csak pár ml tápi kell neki, de ha attól nyugszik meg... neked sem jó egész nap éhesen lenni.
2009. szept. 2. 16:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is állandóan ezen dilemmázok. Hogy hátha csak másért sir és nem is éhes. De már idegesit hogy nem teszek semmit, úgyhogy adni fogok neki.
2009. szept. 2. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom próbáltad-e áttenni ilyenkor a másik mellre.

Kislányomnál, amikor ő is 2 hónapos volt kb. 3 hétig két mellből kellett szoptatnom, utána több tej termelődött. Azóta is anyatejes. 5 hónapos.

Ha két mell sem elég neki, akkor adhatsz pótlást.

2009. szept. 3. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Az elejétől fogva két mellből szoptatok. Tegnap este kipróbáltuk a pótlást, hát előbb is adhattam volna, mert teljesen megnyugodott tőle, utána csak hajnali 5-kor kelt.
2009. szept. 3. 12:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Igyál alkoholmentes sört!!!Segíti a tejtermelést!!!
2009. szept. 6. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!