Mit csináljak? Adjak neki pótlást (8 hónapos kislányom anyatejes és kap szilárd kajcsit is) tápszert éjjelre? Ti hogy oldjátok meg? Szoptattok, Meddig lesz, hogy éjjel is szopizik?
Tudom,hogy a legjobb az anyatej és hogy sok mindentől felkelnek a babák éjjel(fogzás{8 fogacskája van már},hasfájás,büfi,szomjas és éhes maradt). De vannak napok amikor nyügis vagy álmos akkor nem hajlandó kanállal kajcsizni,de ha eszik akkor is kb. 1 óra múlva ciczik csak. Estére én is elfáradok és nem termelődik több tejci és hát ilyenkor már nem is elég neki csak az anyatejci. Napirendünk kb ilyen:Reggel 6-7 között cici,9-10ó gyümi v. tejpép, 12-13ó főzi husival, 14-15 között séta(általában1 ó alvás )16 körül uzsi gyümis deszert,joghurt,tejpép( ha nem azt kap reggel), 18 körül Fürdés,19 vacsi:déli főzi vagy tejpép ha nem kapott nappal sehol :). ) 20 ó legkésőbb 20.30-kor alvás és 22-23 között cicizik ide gondoltam a tápit.A tápszert is kóstoltatni kell délelőtt vele, vagy csak adjam oda neki estére? Innentől mindig változó mikor kel és semmivel nem tudom megnyugtatni csak cicivel.Elég fárasztó 1-2-3 óránként kelni de van ,hogy 4-5 órát alszik ez változó.
Ti hogyan csináljátok?
Kérlek segítsetek!Köszi szépen.
8 hónapos kislány anyukája
Szia! Én csak azt tudom írni, amit a védőnőm tanácsolt. Mivel nagyon kevés a tejem, a hűtőből pedig elfogyott a tartalék, azt mondta, mehet a tápszer, de fokozatosan kezdjem. Ez nálam úgy zajlott, h reggel, este cici + kevés tápszer, a délutáni (16 óra) evés csak tápszer,élbe főzelék. Szerintem 3-4 nap múlva mehet rendes adag. Talán kóstoltasd vele délelőtt is, csak az íze miatt, az én 6 hós manóm először köpködte, ma, 5 nap után, mintha mindig is azt evett volna.
Ja, van, aki tejpépet ad estére, állítólag laktatóbb. Nem tudom, még nem próbáltam.
Sok szerencsét!
Köszi a válaszod!
Kipróbálom akkor a tápszert.A tejpépet az mi már próbáltuk (simát és a Jó éjszakásat is).Hát nem ér semmit éjszaka. Azt csak desszertnek jó.
Még 1szer köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!