Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3,5 hónapja szültem, azóta...

3,5 hónapja szültem, azóta kétszer jött meg. Mikorra kéne beállnia rendszeressé ismét?

Figyelt kérdés
Eddig 29-31 napos ciklusaim voltak, a második mensi a 29. napra jött meg. Most tartok a 38. napnál, még mindig semmi, már kínomban teszteltem is, de negatív lett. Mire számíthatok? Nektek mikorra állt vissza a rendes kerékvágásba?
2008. szept. 29. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:
én már 21 hónapja szültem 4 hónapja nem szoptatok de még mindig nem rendszeres 27 és 36 nap között mozog a ciklusom hossza
2008. szept. 29. 15:03
 2/2 A kérdező kommentje:
és nem parázol folyamatosan egy újabb baba miatt? Bár lehtet, hogy ennyi idő elteltével én sem paráznék, csak most még túl korainak érezném. Köszi a gyors választ, legalább kiderült, hogy nem vagyok egyedül. ;-)
2008. szept. 29. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!