Hány hónaposan kell beállnia a babának a napi rendszerességre meg az éjjelire?
Megmondom őszintén, én sokáig azt csináltam, hogy reggel a 6 órási kajához akkor is felkeltettem a kisfiamat, ha éppen aludt. Sokan ezért lehülyéztek, és biztosan most is le fognak szólni ezért, de megpróbáltam azt is, hogy nem keltettem fel, és hagytam, hogy ő magától ébredjen. Na akkor úgy felborult az egész napunk, hogy ihaj. Úgyhogy kb. 6 hónapos koráig ha éppen aludt, felkeltettem, megetettem, és az egész napja a szokásos rutin szerint zajlott utána. A fürdés is kb. mindig ugyanakkorra esik, max. fél órás csúszás szokott előfordulni, több sosem.
Ti egy időben szoktatok fürdetni? Esti kajánál (akár fürdés előtt van, akár utána) jól lakik rendesen? Mert az éjszakai ébredésekért az is lehet a felelős, hogy nincs tele a pocija, ezért éhes lesz éjjel. Szerintem próbáld meg te igazítani neki fix időpontokhoz a kajákat, a sétát, a fürdetést, és talán beáll a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!