6 hónaposan fontos, hogy megduplázza a születési súlyát? Ha nem fogja, akkor mi lesz?
Hát, akkor majd megduplázza 7 vagy 8 hónaposan mint nekem mindkét lányom. :) Nekem babaként mindkét lányom hosszú, vékony volt, viszont hamar és nagyon sokat mozogtak.
Ha jókedvű, mozgékony és láthatóan (szerinted és az orvos szerint) semmi baja, akkor nem kell aggódnod.
Körülöttünk mindegyik gyermek 4-5 hónaposan már duplázott.
Mi jelenleg 4 hónapot töltjük és 5,56 a súlya a lányomnak.
3050 g született.
Most mit tudék csinálni, hogy 'lassuljon' ?! Semmit, ráadásul nem is 'kövér'. Ha neki ez jó .. felőlem! Én nem szólok bele.
Nincs azzal gond, hogy ki hogy fejlődik. Ők tudják, mi jó nekik!!! :))))
Mi történik? Semmi:)
Az én fiam 3650 grammal született, 8 hósan duplázott, most 17 hós és csak 9200 gramm, örökmozgó és keveset eszik.
semmi baj nem lesz, az enyém épp hogy betöltötte a 6. hónapot és akkor duplázott. Azóta iszonyat keveseket hízik, de ez van, ilyen alkat és genetika.
Egy tudományos műsorban (angol volt) azt láttam, hogy a babáknak 8. hónapra kell megduplázniuk a súlyukat. Babás műsör volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!