Hogyan tudom visszahozni a tejmennyiséget, hogy a Babám tudjon szopizni rendesen?
Két hónapos most és kb. 3 napja érzem, hogy alig van tejem. Mitől lehet és mit tudok tenni? Eszem köménymaglevest és szoptatós teát iszom de nem igazán látom az eredményt :(
Nem szeretnék átállni a tápszerre.
Illetve ha átállok akkor utána vissza tudok térni a szoptatáshoz ha esetleg beindulna?
A melled annyi tejet termel, ammenyi inger éro Minél kevesebbet szopizik a babád, annál kevesebb lesz a tejed. ha tűpszert adsz neki, akkor még kevésbé fog szopni, és még kevesebb tejed lesz.
Azt javaslom, hogy érje több inger a melledet. ha a babád nem szopik eleget, akkor fejj. Szopizás után fejd le a maradékot, illetve két szopás között is fejj. Ne félj attól, hogy elfogy. Minél gyakoribb a mell ingerlése, annál több tej termelődik.
Szia!
Én múlthéten kezdtem észrevenni, hogy csökken a tej mennyiség és az alábbiakat tettem. 100%-osan bevállt:-)
- sűrűbben szoptatás, akár 2 óránként
- 4 liter folyadék ivása
- napi egy doboz sör (soha nem iszom, de most erőt vettem magamon)
10 hetes kisfiú anyukája
Nagyon köszönöm mindenkinek!!!
Próbálkozunk, remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!