Hogy növelhetem a jobb mellemben lévő tejmennyiséget?
Szoptass két mellből.
Lehet, hogy nem is fogod tudni összekapni a jobb melledet, nekem a bal volt katasztrófa, kb. harmadát tudta kiszívni, mint a jobból. Mindent kipróbáltam, fejtem, gyötörtem, stb, de nem volt eredmény.
Így átálltam a két mellből etetésre, és mindig azzal kezdtem, amelyikből kevesebb jött, így azt erőből szívta, és amikor elfáradt, kapta a másikat, amiből könnyen jött. De ennek ellenére sosem volt több a balban.
Sajnos lehet az első válaszolónak van igaza.
Nálam is így volt.A balban 10-20ml a másikban 90ml.Gyötörtem a mellem hónapokon keresztül és semmi.El is apadt,így egy ciciből szoptatok.Szépen fokozatosan termelődött benne a tej,így már 140ml is eszik ebből az egy ciciből alkalmanként.
Nekem meg ki volt sebesedve a rosszabbik mellem. Pedig ugyanúgy szoptattam vele tovább, mégis így jártam. De látom akkor nem vagyok ezzel egyedül. :(
Nem baj, azért nem adom fel. Lehet, hogy egy hónap múlva helyre jön az is!
Szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!