Hogy tudnám csökkenteni a tejmennyiséget?
Minel tobbet fejed, annal tobb lesz! Van melltartobetet, a babam 10 hos koraig kellett hasznalnom, azutan mar nem volt szuksegem ra, pedig meg 10et szopizott, de akkor mar nem csorgott csak ugy.
Maskulonben a hideg vizes borogatastol csokken a mennyiseg, de azt nem ajanlom , ha meg szoptatni akarsz, mert vegul elapassza teljesen a tejed.
Mekkora a babád?
Tulajdonképpen be kellene állni a kereslet kínálatnak kb 6-8 hetes korra.
Kérdezz meg egy tanácsadót,mert ez nagyon kellemetlen lehet hosszú távon.
Csak azt tudom tanácsolni,hogy mindig kevesebbet fejj!
Bár ez én nálam nem müködött.Iszonytató sok tejem volt s még vittek is 30 litert havonta a gyűjtőbe,pedig a kisfiam már 16 hónapos volt.Elmentem a nőgyógyászomhoz s Bromocriptin hormongyógyszerrel elapasztotta.
2 hét alatt lényegesen csökkent,de igazából 2 hónap alatt apadt el.Azt mondta az orvosom,hogy ez még 5 év múlva is így lett volna.S ráadásul a mellek is megnyúlnak bele.Én még időbe kiszálltam ebből,úgyérzem.
22:50 vagyok.
Azért írtam kérdezz egy tanácsadót,mert nem áll be mindenkinek magától a kereslet-kínálat(valami hormonális ok miatt)
Mire precízen beáll lehet eltelik 3-4 hónap,de szerintem ha nem válltozik mindenképp beszélj tanácsadóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!