Hogy tudom csökkenteni, hogy ne kapjon mindig ingert a mellem az állandó mellszívásra?
Megpróbálom,még ha nehéz is lesz kibírni.
Ráadásul a fogaim is sorra mennek tönkre már törzsvendégnek számítok a fogászaton.Mindig fájnak s kitörnek sorba.
Kalciumot mondták,hogy szedjek,de mivel régen volt egy vesekővem s nem tudom ott van-e még,így nem merek ilyet szedni.Pedig valamit kellene.
Akkor te szerencsés vagy!!!!!
Nekem is a 4.gyerekem,de az első 3-nál nem volt tejem.
Ez egyszerűen borzasztó,ami most van.Voltam már 2-szer is laboron,mivel a tej miatt 20 kilót lefogytam,de minden rendben volt.Csak a kolleszterinem egy kicsit magasabb volt az átlagnál.
Májusba megyek nőgyógyászhoz a kötelező rákszűrésre s akkor csak lesz valami megoldás a problémámra.
Csak az a baj,hogy minden pillanatba érzem,de megpróbálom csökkenteni a fejéseket.
Gyerkőcöd szopik még?
Egy szoptatási tanácsadót is felhívhatsz, biztos többet tudnak a témában, mint a nőgyógyászod.
Hát már tegnap én is ezen gondolkoztam,hogy valami tanácsadót kellene felhívnom.Tudsz valakit ajánlani?Vagy hol kell érdeklődni?
A nőgyógyászt azért gondoltam,mert az talán el tudná apasztani.Sose cicizett a kisfiam,így neki is csak fejtem.
De még pluszba elvisznek havonta vagy 25 liert.
Az állandó szívástól nem lesz baja a mellemnek????Mert már ez is aggaszt!
Ha fejsz,akkor miért nem akarsz tovább anyatejet adni a babádnak?
Az én babám 7 hónapos,anyatejleadó is vagyok,meg még a 2,5 éves gyerkőcömnek is anyatejet adok üvegből reggel,este,mivel több,mint 1 liter feleslegem van egy nap.
Ha kevesebbet fejsz,elvileg kevesebb lesz,csak pár napig feszülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!