Szerintetek mitől lehet ez? Bővebben lent
Figyelt kérdés
2 hónapos a kisfiam,egész nap a keze a szájában,nyálazik.Lehet fogzás(fogcsíra mozgás)
80-akat eszik ciciből,mást nem fogad el,azt is nehezen.
Adnátok valami tanácsot,hogy mit tudnék csinálni, hogy többet egyen? Jó a kedve, viszont a súlya a kevés evés miatt kicsit visszaesett. Esetleg más oka is lehet a nem evésnek??
Védőnőt nem értem el sajna.
2010. ápr. 9. 18:21
11/11 Vilcsianyuja válasza:
Szia, bocs, figyelmetlenül olvastam a kérdésedet, nem tudom, miért rögzült bennem ez a 3 hónap... hát akkor pláne nincs semmi gond, és indok sincs a mérlegelésre, hiszen átlag 1 kg-t hízott a babád az első két hónapban! Az meg egyáltalán nem kevés, sőt, több is a 700-900g-nál, amennyit "előírás szerint" ideális esetben híznia kell ebben a korban. Még egyszer: ne mérlegelj, még kíváncsiságból se, csak szigorúan heti egyszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!