2 ciciből szoptatott valaki hosszútávon?
A hosszú távon fennmaradó tejtermelés az igény szerinti szopival fenntartható. (Nem értem igazán én sem, hogy miért ne lenne megvalósítható több kisgyerekkel is, én a legjobbat akkor játszottam a két évesemmel, amikor közben szopott a pici, na mindegy, nem ez volt a kérdés.)
És szoptasd csak mindig két mellből, az is fokozza a termelést.
Én először mindig a "nehezebb mellből" kínálnám, aztán abból, amelyikből könnyebben jön.
Nekem amúgy két gyerekem is a szoptatási időszak végével már csak egy mellből szopott, abból, amelyikből jobban jött, a másikat elutasították. Egy mellből is lehet, nincs azzal sem semmi gond, hacsak nem annyi, hogy furcsán néz ki, hogy az egyik kétszer akkora, mint a másik (ami a szoptatás végeztével természetesen visszaáll), és megfelelő öltözékkel lehet segíteni ezen is.
Kedves Kérdező, kicsit ingerült vagy. Azt írtad, hogy 2,5-3,5 óránként szoptatod meg, és ezen nem változtatsz.
Senki nem írta, hogy 5 percenként szoptasd, viszont ha másfél óra múlva megszomjazik, akkor Nálad hoppon marad, mert még egy órát várnia kell. Ez nem igény szerinti szoptatás, és mivel azt írtad HOSSZÚ TÁVON szeretnéd szoptatni, ezért írtuk, amit írtunk.
Természetesen a Te babád, úgy szoptatod, ahogy szeretnéd...
Mindig is 2 cicibol szoptatattam kizárólag 6 hónapig és még mindig..most 18 hónapos.
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!