Ha egyszer sikerült tejet szaporítani, akkor biztos hogy megmarad a mennyiség hosszútávon?
Csak szenvedek vele, nagyon...és szeretném tudni, hogy mennyi esélyem van, ha sikerül, akkor meg is marad.
3 hónapos a babám. 5-6 szor eszik, de kb. 3 étkezést tudok egy ciciből megoldani(sajnos). A többit már csak két mellből, de néha pótolnom is kell.
első vagyok
Az esti szoztatásnál én is odaadom mind a két mellemet, de volt úgy a múlt héten, hogy délután többször is megkapta mind a kettőt, és 2 óránként evett.
3,5 hónapos, lehet, most volt fejlődési ugrása.
Most úgy érzem, hogy több a tej, megint elég neki az egy cici napközben
Amúgy este azért is adom oda mind a kettőt, mert hajnalra úgyis tele lesznek, de van hogy a másikon már csak szórakozik.
Iszom a Laktoherb teát, de pl. múlt hétem szedtem a homeós bogyót, lehet, sai is segített.
Rendeltem a tejszaporító porból, még nem kaptam meg, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!