Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha egyszer sikerült tejet...

Ha egyszer sikerült tejet szaporítani, akkor biztos hogy megmarad a mennyiség hosszútávon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Mivel szaporítottad és mennyi idős a babád?
2009. jún. 26. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Sokmindentől függ. Talán ha bővebben írnál a történtekről!? X
2009. jún. 27. 07:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam sajnos nem marad meg a felszaporított mennyiség, függetlenül attól, hogy milyen módszerrel próbálkozom. Nekem állandóan küzdenem kell érte.
2009. jún. 27. 15:08
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak szenvedek vele, nagyon...és szeretném tudni, hogy mennyi esélyem van, ha sikerül, akkor meg is marad.

3 hónapos a babám. 5-6 szor eszik, de kb. 3 étkezést tudok egy ciciből megoldani(sajnos). A többit már csak két mellből, de néha pótolnom is kell.

2009. jún. 27. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
És more milket szedek, fejek és igény szerint szopiztatok. (a kettőt nem egyszerre, este fejek, de a babám nem ébred fel éjszaka).
2009. jún. 27. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia.Második vagyok.Mi 4hósok vagyunk és hasonló a próblémám.Éjjel alszik,8-6:30ig,7kor jobb cici,10:30bal cici,13:30jobb,16:30bal+jobb,19:30jobb+bal. Valamikor ha délitán nem elég a kettő akkor szoktam már almát reszelni neki,nagyon szereti.Mi is 3hós korától szenvedünk délután.Mindent kipróbáltam,fejtem,bogyókat szedtem,de nem sokkal lett több a tejem.Sajnos a bal cici nem tud többet.Ha két mellből megan az egy etetésre való adag,az is jó.Nem feltétlen kell egy mellből etetni.Most 3 hós? Volt már fejlődési ugrásotok? Lehet azért igényel többet.Azzal nagyon megszenvedtünk mi is,szinte egész nap cicin lógott.Azt tudnod kell(már én is rájöttem:) ) hogy a legjobb tejtermelés fokozó a babád,és nem holmi csodaszerek.Én mér nem szedek semmit,mégis maradt annyi a tejem mint előtte.Igaz csak akkor több egy kicsivel,ha többször és hosszabb ideig szopizik a lányom.Lehet hogy neked is csak ennyit tudnak a melleid :( akárcsak nekem.
2009. jún. 28. 07:35
 7/7 anonim ***** válasza:

első vagyok

Az esti szoztatásnál én is odaadom mind a két mellemet, de volt úgy a múlt héten, hogy délután többször is megkapta mind a kettőt, és 2 óránként evett.

3,5 hónapos, lehet, most volt fejlődési ugrása.

Most úgy érzem, hogy több a tej, megint elég neki az egy cici napközben

Amúgy este azért is adom oda mind a kettőt, mert hajnalra úgyis tele lesznek, de van hogy a másikon már csak szórakozik.

Iszom a Laktoherb teát, de pl. múlt hétem szedtem a homeós bogyót, lehet, sai is segített.

Rendeltem a tejszaporító porból, még nem kaptam meg, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan jó-e?

2009. jún. 28. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!