Hogyan/mivel tudnám szaporítani a tejem?
1. Igény szerinti (gyakrabb) szoptatás, esetleg fejés.
2. Elég folyadék.
3. Elég pihenés.
Nekem ez a "szentháromság", ami mindig bevált. A többi ezeken túl, felül jöhet, ha szükséges, de ezeken legyenek meg mindenképp.
Megjegyzés: Egyszerre csak egyféle szaporítót használj, mert esetleg gátolhatják egymás hatását.
Most próbálom a Karamalz 0%-os sört. Német maláta ital. Úgy érzem egész jó hatással van!
A linket nekem is ajánlották:
A pihenés elsősorban alvást jelent, de mindenképp fizikai "inaktivitás" legyen, leülsz, pihizel vagy elfekszel. A kikapcsolódás, pl. hobbitevékenység (olvasás a fotelban) a tejtermelésre direkte nincs javító hatással, mert ez is plusz energiát éget, még ha keveset is. Hacsak nem úgy, hogy lelkileg nyugtat, oldja a stresszt és ez nyilván jó. :)
Az alvás, fizikai nyugalom azért fontos, mert ekkor magasabb a prolaktin hormon szintje, ami a tejtermelésért felel. Ezért szoktuk javasolni, hogy lehetőleg nappal is aludjon/pihenjen az anyuka, amikor a baba is alszik, ne csak éjjel.
a homeopatianak semmi ertelme, higitasokkal dolgozik, es mire oda jutsz, hogyiszol valamit, egy dl folyadekban, csak par molekula marad... De te tudod, en ezt tanulom, szoval ezert tudom. Ha azt szeretned, hogy tobb tejed legyen, ajanlom a testkontrollt.
Lenyege: ehgymorra csak gyumolcs, es delig is csak ezt ehetsz. Utana meg amikor eszel valaszd szet a feherjet a szenhidrattol, igy konnyeben fogsz tudni emeszteni.
Ha erdekel nezz utana.
Sok sikert!
:)
Az én 3 évesem köhögésére is nemegyszer volt már jó a Stodal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!