Hogy tudnám szaporítani a tejem? Nem szopik a babám csak fejek és úgy kapja.
Fúúú,pont így voltam!!!Ugyanígy.Nekem napi 670től nem jött több.Most megtanult szopizni,de a napi 100-150 ml tápszer kell még.Nekem is beállt ezek szerint,szedek én már mindent,de nem több:(
A tied miért nem szopik?
Én urticát szedek ricinussal,még várom a hatást,de segített,mert több van.Nem elég még,de javult a helyzet.
Az én fiam sem fogadta el a cicimet,aztán 1x csaK MEGPRÓBÁLTAM ÉS ELKAPTA!!!!Próbálkozz azért,hátha megint ő is ráharap:)
Szia!
Ha fejsz/vagy szotatsz,akkor is a legjobb szaporító a gyakoribb inger!Szóval fejd sűrűbben, másfél kér óránként max 3-4 nap és több lesz!
Az én lányom is cumizavaros lett,mert nekem sem fogadta el a mellem, mert nekem meg nagyon erős volt a tejleadóreflexem!Szopitanácsadó segített! :)
4 hetes már jött és mutatott egy csomó mindent, így 8 hetes korára teljesen vissza tudtam szoktatni a mellemre!
Nagyon fontos volt a türelem a kitartás, és a sok támogatás amit a férjemtől kaptam!
A megfelelő pozíció volt a lényeg, így én azt javaslom,hogy minden étkezéskor próbáld meg mellre tenni!Hihetetlen pózokban!Semmiképp sem a megszokottban!Így a szokatlennel lehet hogy át tudod "verni"!
Amúgy azok alapján amiket írtál, arra gondolok hogy nálatok is aza baj, hogy erősen jön a tej a cicidből!Mert ha hagyja hogy hajnalban megszoptasd, akkor ez lehet a gond!Mert hajnalban mivel mi is alszunk,laejed a melled, lassabb a testünk, így a tej is lassabban jön!
Mikor kifejed a melled akkor tedd mellre, mert akkor már gyengébb a reflex!és amennyire tudod legyen a babaád függőleges helyzetben!Mi úgy is próbáltuk hogy én hanyatt feküdtem,és őt meg rámfektettük,mert azt mondta a szoi tanácsadó akármilyen gyorsan is jön a tej, azért nem szökőkút :)
Ztána az vált be, hogy minden szopi előtt fejte 50-100 milit (két tejleadóreflexnyit) és utána szopi!Így tejem annyi volt hogy csak na , és ő is szép fokozatosan visszaszokoott!
Próbáld meg, vagy írok elérhetőséget a szopitanácsadóhoz, ha szeretnéd!
Másfél éves szoptató kisláyn anyuja
Szia!
Egerben! Tóthné hasilló Annamária ANI jött hozzánk!Ő is egri,és mi azóta is havonta találkozunk!Már 17 hónapja minden hónapban!Ő tart ilyen szoptós anyacsoportot, oda járunk!De telefonon és neten (emailban9 is rendelekésre áll! :)
Ti merre laktok?Esetleg Ani tud ajánlani, valakit a környéketeken! :)Vagy segít neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!