Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek vegyek mellszívót...

Szerintetek vegyek mellszívót vagy csak akkor ha kijövünk a kórházból? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ja, és elektromosat vagy kézit és milyen márkájút ajánlanátok.

30 hetes kis mami

2010. ápr. 4. 18:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Még ilyet nem hallottam, hogy nem engedik a mellszívót bevinni, én már rögtön szülés után másnap elkezdtem használni, igaz akkor még csak pár csepp jött, de azért szorgalmasan "fejtem" és ennek köszönhetően a 3. nap be is indult pedig császároztak és rengeteg tejem volt, tele volt a fagyó is.
2010. ápr. 4. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

19.12-es vagyok. A babám 4 hónapos koráig fejtem majdnem minden szopi után, mert lusti volt, én pedig nem mertem abbahagyni, nehogy elapadjon a tej amiatt, hogy sokat hagy benne. Nem lett ínhüvelygyulladásom, de azt nem mondom, hogy nem fájt a kezem tőle.

Én sem hallottam ilyet, hogy nem szabad bevinni sajátot. Ha szükséged lesz mellszívóra, szerintem jó, ha lesz otthon, mire hazamentek, és nem utána kell megvenni.

2010. ápr. 4. 23:54
 13/13 anonim válasza:
Szerintem vegyél. Ha nincs tejed, azért, hogy beindítsd, vagy növeld a mennyiséget. Ha sok van, akkor meg azért, hogy raktározz. Jó lesz későbbre is, ha nem már lesz tejed...Ha nagyon jön a tejed, akkor szerintem elég kézi, ha nem, akkor elektromost javaslok, mert nagyon el fogsz fáradni a fejésben. Nekem elektromos van, mert nagyon nehezen jön ki a tejcsatornáimból...(Kézivel 50 ml- 1 óra alatt, gépivel 20 perc alatt 100 ml)Kipróbáltam az Avent kézit, szerintem az jó bőtejűeknek. Gépinek viszont Medela-t vettem, mert azon állítható az erősségi fokozat (Avent-en nem). Nekem bevált.
2010. ápr. 5. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!