Szerintetek vegyek mellszívót vagy csak akkor ha kijövünk a kórházból? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ja, és elektromosat vagy kézit és milyen márkájút ajánlanátok.
30 hetes kis mami
2010. ápr. 4. 18:51
1/13 anonim válasza:
szerintem vegyél. ritka az olyan, akinek nem kell. nekem avent kézi van. bevált.
2/13 anonim válasza:
Szerintem is vegyél, kényelmes nagyon. Viszont lehet érdemes akkor venni, amikor hazajössz, a kórházban úgyis tudsz fejni, és addigra azt is látod, hogy mennyit kell átlagban fejni, milyet éri meg venni. A barátnőm már úgy jött haza a kórházból, hogy mindig jóllakott a babája, ezért elég volt egy kézit vennie, hogy tartalékolni tudjon, nekem viszont kevés volt, nagyon sokáig fejtem, így elektromosat vettünk, nagyon jó volt.
3/13 anonim válasza:
Ja,nekem medela elektromos volt, használtan vettük, nagyon imádtam. utolsó
4/13 anonim válasza:
Először Avent-osat próbáltam, nem vált be. Miután hazajöttünk, vettünk kézi Tommee Tippee-t, nagyon szeretem. Nekem kellett itthon már első nap.
5/13 anonim válasza:
Avent Isis kézi pumpásat vettem használtam. Nem vittem be a kórházba, de be kellett hozatnom a 3. napon, anélkül el se indult volna a tejem, annyira nem tudott szopni a kicsikém. Még most sem tud (koraszülött lett), tejem viszont a mellszívónak köszönhetően rengeteg van, így nem szorulunk tápszerre. Áldom a barátnőmet, akire hallgatva megvettem a mellszívót még időben.
6/13 anonim válasza:
A kh-ban második este fejnem kellett, mert úgy feszült a mellem, h meg is haltam volna mellszívó nélkül.
Csöpi fájdalommentes mellszívó. Imádtam. 2 gyerekemnél használtam.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de az a gondom, hogy a kézitől már halottam, hogy vannak olyan anyukák aki ínhüvelygyulladást szenvedtek, én ezért félek a kézitől.
de tény, hogy az elektromos drága, de ha azt figyelembe veszem, hogy szeretnénk második babát akkor lehet megérné rá beruházni. Nem igaz???
2010. ápr. 4. 20:14
8/13 A kérdező kommentje:
Nálunk a körházban nem engedik, hogy a mellszívót bevigyük ez az amit nem értek, hogy miért?
Lehet azért, hogy tanuljunk meg kézzel fejni?
2010. ápr. 4. 20:16
9/13 anonim válasza:
A Csöpit nem kézzel kell használni!
Keress rá google-ben
10/13 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs elektromos, csak kézi (Avent), de örülök is, hogy nincs. Egy cici kifejése során annyiszor kell változtatnom a tempón, ritmuson, erősségen, hogy az elektromost nem győzném állítgatni. Kézzel sokkal kíméletesebb tudok lenni, ugyanakkor hatékony is: egy mellből 5 perc alatt simán lefejek 1 deci tejet, szülés után 2 héttel. Mivel a babám még gyenge a szopihoz, így CSAK fejek, mégsincs ínhvelygyulladásom. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!