Egy év feletti gyereket gusztustalan szoptatni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 13:23
11/14 anonim válasza:
És az a dokumentumfilm angliai kismamákról akik 7 évesen is szoptatják a gyereküket?!
Iskolás gyerekek!!!
Szerintem megkell találni az aranyközéputat!
12/14 anonim válasza:
Nekem a kislányom 21 hónapos.akkor én mit mondjak???......No comment........én még mindig úy nézek rá mint egy bébire...hisz még szopizik......addig még baba.......az én nfelfogásom szerint.....de lehet hogy nem jó felfogásom, végül is csak 5 kislányom van!!!
13/14 anonim válasza:
Ha te úgy gondolod, hogy gusztustalan, akkor nagyon nagy baj veled! Én sajnos nem tudtam szoptatni, mert nem volt tejem. Addig örülj, míg lehetőséged van rá. Ha túl sok van, akkor add el olyan anyukáknak, akinek nincs. Nagyon sokat számít, hogy melyik gyerek anyatejen melyik tápszeren nő fel. Sokkal jobb lesz az immunrendszere.
Ha te gondolod, hogy gusztustalan, akkor neked nem is való kisgyermek.
14/14 anonim válasza:
Miert lenne mar az? Dehogy is nem az,ez egy teljesen normalis emberi dolog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!