Szoptatás mellett mennyit lehet mozogni, sportolni, hogy ne apadjon el a tej?
Épp elég sport napi egy-két órát sétálgatni, tologatni a babát babakocsiban. Majd, ha már nem szoptatsz!
Nem elapad a tej, hanem az izmok dolgozása közben valami anyag keletkezik, ami belemehet a tejbe, és nem fog kelleni a babának, mert rosz ízű lesz.
ameddig csak szopizott, nem voltam képes mozogni, csak az egy-két órás séta max. :D
mindenki más, nekem nem voltsemmi energiám, pedig ettem rendesen.
A lányom 5 hós,csak szopik még. 2 hónapja sportolok, fokozatosan kezdtem, mostmár mindennap 1 órát mozgok, és bátran állíthatom, semmi hatása nincs a tejemre.
Pedig fejni nem tudok és nem érzem hogy húú de rengeteg tejem lenne, épp elég a babámnak.
Én is utáltam (utálom) magam, főleg úgy ha csak sajnálom magam minden egyes nap mikor nem jön rám vmi cucc, így se sokat fogytam de legalább megvan az érzésem, hogy teszek vmit magamért:)
Szerintem bátran vágj bele!
Én is mindig közvetlen szoptatás után kezdek bele, mert ha teli a cici akkor nagyon tudnak fájni egyes mozdulatok (vagy csak nekem kellemetlen).
Én napközben sokat sétálok a babával, este pedig, amikor már a párom tud vigyázni a kicsire, elmegyek futni, vagy tornázni. Nem lett kevesebb tejem!! Nekem az esti mozgás jön be, mert akkor már nem feszít annyira a tej. Reggel szerintem meg sem tudnék mozdulni! :-)
Az hogy mennyit, azt te fogod tudni kitapasztalni. Fokozatosan emeld 10 percekkel az időtartamot. Ha bírod, és nem tapasztalsz változást, akkor bátran mozogj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!