Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van közettek olyan aki nem...

Van közettek olyan aki nem tudott/tud szoptatni és feji a cicijét?

Figyelt kérdés

5 hetes a babám:a kórházban rengeteg tejem volt az egész osztályon csak az én tejem volt a hütöben és állandóan át voltam ázva annyira folyt

hiába fejtem 2-3 óránként.még itthon is 3-4 hétig elegendő volt sőtt elég sok van lefagyasztva is.probláma az h nem tudom szoptatni a lányom mert csak bimbóvédővel ment volna sajnos de azzal meg ő nem tudta szívni.probáltam több félét de egyszerűen órákat üvöltöt utana mert éhes maradt és nem dolgozott meg a tejcsiért nem volt türelme,elfáradt.védőnőm tanácsára elkezdtem csak fejni és üvegből kapja.igen ám csak kb egy hete elégé lecsökkent a mennyiség.iszoma tejserkenő teákat meg homeos bogyót is szedek de semmi hatását nem veszek észre.most kb 300 ml-et tudok leszívni jó esetben de van h kevesebbet már.mit tudok tenni h több tejcsim legyen attól félek ha igy megy tovább elapad teljesen.volt vki hasonló helyzetben?köszönöm szépen a válaszokat előre is...

2010. márc. 31. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:

csináld 2 óránként a serkentő 7-7-5-5-3-3-1-1 fejést. =perc jobb, 7 perc bal, 5 jobb 5 bal, stb fejés 2 óránként. Ha így sem jön vissza 1 hét lstt, akkor nem tudom. Addig viszont naponta kitartóan 2 óránként, éjjel mikor a baba ébred.

Sok sikert! Nóvérem 6 hónapig fejt és adta üvegből, mert a kisfia nm tudott cicizni valamiért.

2010. márc. 31. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia. Én 4 hónapig fejtem a babámnak. Pár hétig kűzdöttünk a cicizéssel, aztán átálltam a fejésre. Mikor 4 hónapos volt, én és a férjem elkaptunk egy elég kemény hányás-hasmenéses vírust, semmi folyadékot nem tudtam inni, sem enni, amik ugye fontosak hogy legyen tej, valamint még fejni sem volt erőm, jajj, nagyon rosszul voltunk. El is apadt. Utána próbáltam még, de 1 óra alatt jó ha 20 ml lejött, hiába fejtem sűrűn, ittam-ettem, minden tejserkentőt kipróbáltam. Aztán még meg is jött... szóval úgy döntöttem, hogy nem folytatom. Nem érte már meg a sok kínlódás és órákig tartó fejés pár miliért, inkább a babámmal foglalkozom. Nagyon nehéz volt, és nagyon rosszul érintett, még most is fáj a lelkem néha, de az vígasztal, hogy látom, a babám gyönyörűen fejlődik tápszerrel is, nem beteges, és nem lett dagi-felfújt a tápszertől!!! Már eszik gyümit és most kezdtük a zöldségeket.

Ezt csak leírtam. Segíteni nem igazán tudok, a szaporító fejés jó lehet, hátha Nálad beválik.

Sok tejcsit és jó babázást kívánok!

6 hónapos kislány anyukája (L)

2010. márc. 31. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, a kb 20ml 2 ciciből értendő! :(
2010. márc. 31. 23:37
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom a szaporító fejést.már dolgozom is rajta.az nem baj ha éjszaka nem fejem mert ugyanis a babám van h átaluissza az éjszakát vagy csak hajnalba kell fel.sztem magamtól képtelen lennék 2 óránként fejni vagy max magamra kötöm és csak be kell kapcsolni.:)
2010. ápr. 1. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Éjjel szerintem se kelj fel csak ezért. Csak ha a baba egyébként is ébreszt. A pihenés is legalább annyira fontos mint bármi más ahhoz, hogy legyen elég tejed. Nekem is mindig reggel volt és még most 9 hónaposan is akkor a legtöbb a tejem, még akkor is, mikor éjszaka is 3-4 óránként evett.
2010. ápr. 1. 17:39
 6/6 A kérdező kommentje:
pontosan letudnád írni h hogy is van ez a 7-7 5-5 3-3 1-1 rendszer.nem vagyok benne biztos h ugy érzelmeztem ahogy kellene.csak ennyi ideid fejem ha marad benne akkor hagyjam.és hogy váltakoznak az időközök.köszönöm s segítséged.kellemes nyuszit....
2010. ápr. 3. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!