Aki vegyesen tudja etetni a babáját (cici/táp), hogy csinálja?
Figyelt kérdés
Én lemérem, aztán cici, mérés és táp, de a mérleg néha hülyeségeket mér, van amikor dunsztom sincs, mennyivel kéne kipótolni... ti hogy csináljátok?2010. márc. 29. 09:44
11/11 anonim válasza:
Én is belehülyültem a mérésbe, úgyhogy hamar abbahagytam. Most már csak havonta méri a védőnő. Én mindig 100ml tápot készítettem oda, és addig kínáltuk neki, amíg el nem fordította a fejét, vagy ki nem köpte. Túletetni szerintem nem lehet, mert visszajön a kaja, ha megtelt a pocak. A maradék tápot kiöntöttem. Én áttértem arra, hogy nem minden evésnél pótolok, hanem csak egy nap egyszer kap tápot, amikor teljesen elfogy a tej. Így sokkal jobb, mert csak egyszer kell keverni. Napközben meg megy a sűrű szoptatás, de még mindig kényelmesebb, mint állandóan vacakolni a táppal. Nekem legalábbis ez jött be.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!