Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Melyek azok az ételek/italok,...

Melyek azok az ételek/italok, amiket szopi alatt mellőztetek?

Figyelt kérdés
K-betűs, hüvelyes OK, de ezeken kívül van valami, amit szerintetek kerülni kell? Kiwi-t, tojást, sajtot, szalámit, csokit lehet enni?
2010. márc. 27. 16:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Ami amúgy is egészségtelen szénsavas üdítő pl és a puffasztó pl kelkáposzta
2010. márc. 27. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik kedvencem a narancslé,de amikor ittam szopi alatt sajnos nagyon fájt a babám hasa.Amúgy anno azt mondta a szoptatós nővér a kórházban,hogy nem jó a sok édesség,a nyers tej,a sok szénhidrát.Inkább fehérjedús táplálkozás,mindent csak módjával.A barátnőm babája pl. tojásallergiás,ezt ki kell tapasztalni.
2010. márc. 27. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kiwit nem lehet enni. Körtét és epret sem. A csoki sem javasolt de ha megy a babád hasa ehetsz kis étcsokit az ő érdekében.
2010. márc. 27. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezeket még elfelejtettem Hagyma fokhagyma mértékkel mert megváltozik a tej íze.
2010. márc. 27. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kipróbálhatsz mindent, kis mennyiséggel és figyeld meg, ha nem okoz hasfájást a babának akkor nyugodtan eheted. Csak a kezdő anyukákat paráztatják hogy nem lehet semmit enni, én is bevettem az elején, de azóta már mindent eszek. Főleg hogy nem jó ilyenkor az egyoldalu étkezés.
2010. márc. 27. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem ittam szénsavasat, és narancsot sem bírtam enni, mert olyan gyomorsavat csinált, hogy majd belepusztultam. A csokival nem volt semmi bajom, de a fűszeresek ugyancsak kikészítették a gyomromat. Érdekes egy időszak volt ilyen szempontból, gondolom a szervezetem tiltakozott az ellen, ami a babának sem jó, fene tudja...
2010. márc. 28. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!