Mik azok az ételek/italok, amik serkentik a tejtermelődést?
Nekem a tejserkentő teától két napra majdnem elapadt a tejem :( nem mindenkinél jön be, de ahogy írod, ki kell tapasztalnod.
A tejtermékek nem tilosak (tejleadó is voltam) nem attól fája picik hasa. (Csak ha persze közvetlenül a babával itatnád meg,de ez úgysem lesz)
Az első egy-két hónapban a K betűs zöldségek-gyümölcsöket lassan vezesd be az étrendedbe, mert az szélgörcsöket okozhat a babánál.
Amit én sokat ettem: Tejfölös krumplileves pici köménnyel fűszerezve (ez szélhajtó hatású), tejszínes barackleves, túrós csusza, bolognai spagetti na és igen, a pörkölt nokedlivel, ahogy azt valaki már írta, attól aztán beindult.
Szerintem egyébként, amit kívánsz és szívesen eszel meg, az mind növeli a tejtermelést, szóval majd meglátod, mit kívánsz akkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!