Ha szoptatás alatt bekakil a babám azonnal tegyem tisztába vagy várjam meg még jóllakik?
Figyelt kérdés
2016. jan. 19. 07:11
1/5 anonim válasza:
Várd meg!
Én még utána is hagytam egy darabig, mivel refluxos és a pelenkázással visszabukta volna az egészet.
2/5 anonim válasza:
Én legutóbb nem tettem tisztába, plusz be is aludt utána azonnal. Kicsit büdi volt, de nem keltettem fel emiatt és szerintem jól tettem. Ki fogja bírni és ha amúgyis kened a popsiját, ki sem pirosodik.
3/5 anonim válasza:
Babától függ. Ha nem zavarja, és tud enni tovább, akkor várd meg míg jóllakik. Ha úgy látod, hogy azért nem eszik, mert zavarja, akkor értelemszerűen tedd tisztába, aztán szoptasd tovább.
4/5 anonim válasza:
ha nem zavarja hagyd, ha igen tedd tisztába. szopi után várj vele mert ha emelgeted a lábát visszabukhat.
5/5 anonim válasza:
Gyerektől függ. Van, aki szoptatás előtt tisztába teszi, van, aki mindig csak utána. Az én gyerekem újszülöttként mindig bekakilt evés közben, majd el is aludt, így átpelenkáztam, ettől fölébredt, így tudta folytatni az evést. A te gyereked, te ismered, tégy úgy, ahogy nektek a legjobb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!